MUŽ JE OSTAVIO U NAJGOREM MOMENTU IZ SKANDALOZNOG RAZLOGA: Ona mu vratila munjevitom brzinom (FOTO)
Trejsi, Foto: Printscreen/Instagram/ traceyferrin

oštro

MUŽ JE OSTAVIO U NAJGOREM MOMENTU IZ SKANDALOZNOG RAZLOGA: Ona mu vratila munjevitom brzinom (FOTO)

- Iako tada nije ništa rekao, priznao je kasnije da je shvatio kako je stvar ozbiljna - rekla je Trejsi Ferin za Miror.

Objavljeno: 16:26h

Trejsi Ferin imala je samo 18 godina kada se suočila sa velikim strašnim izazovom koji joj je promenio život iz korena. Kao mlada tek punoletna trudnica, želela je da održi svoju formu baveći se odbojkom.

Međutim, ignorisala je bol koju je osećala u nozi i kvrgu koja joj se pojavila iznad kolena, misleći da nije ništa opasno, sve dok joj jedan doktor specijalista, nije savetovao da se javi u bolnicu.

- Iako tada nije ništa rekao, priznao je kasnije da je shvatio kako je stvar ozbiljna - rekla je Trejsi Ferin za Miror.

Trejsi koja danas ima 39 godina je ubrzo dobila dijagnozu osteosarkom, što je vrsta raka kostiju. Ona je svoje zdravlje ozbiljno stavila na kocku jer je morala da bira, da abortira i ode na hemoterapiju ili da odloži lečenje. Ova hrabra trudnica odlučila je da odloži hemoterapiju do šestog meseca trudnoće kako bi rodila zdravu bebu.

Počela je sa lečenjem nakon 6 meseci. Međutim, majka desetomesečne bebe Eli sa još jednom bebom na putu, suočila se sa strašnom realnošću jer ju je njen dotadašnji partner napustio. Trejsi je izgubila kosu, povraćala je i preživljavala je grozne posledice koje prate njenu bolest, ali nije odustajala.

Njeno ozbiljno zdravstveno stanje je značilo da ona nema drugog izbora sem da se bori. Kaže da shvata da se njen tadašnji verenik mučio i doživljavao teško celu situaciju, ali tada se mentalno zdravlje nije shvatalo na pravi način. Trejsino telo se borilo sa kontrakcijama, koje su bile prisutne zbog hemoterapije koju je primala, pa je morala često da boravi u bolnici. Lekari su odlučili da je porode 6 nedelja pre termina. Iako su bili rastavljeni, njen verenik Nik bio je na porođaju da bi bio siguran da su i Trejsi i beba dobro prošle.

Trejsi kaže da je njena majka u potpunosti nakon porođaja preuzela brigu o devojčicama Eli i Fajt, jer ona nije imala energije. Nakon godinu dana su je operisali i otklonili deo tumora i telo je još preživljavalo transformacije i napore.

Dosta vremena provela je sama, jer zbog oslabljenog imunog sistema morala je da izbegava socijalni život. Međutim, kada je krenula da se vraća starom životu i da se potpuno oporavlja, kao i da brine o devojčicama, upoznala je u crkvi sadašnjeg partnera Rajana.

Nakon prvog sastanka sa njim znala je da će se udati za njega, a to se vrlo brzo i dogodilo. Par je u braku dobio dva dečaka Bunu i Noa, tako da sada porodica broji četvoro dece.

Devojčice su odrasle sa ocem, ali je sticajem okolnosti on sebi oduzeo život 2016. godine. Porodica je tada prolazila kroz teške trenutke. Trejsi kaže da muškarci treba da budu otvoreni i da pričaju o svom mentalnom zdravlju i tvrdi da ne krivi svog tadašnjeg supruga zbog toga kako se poneo prema njoj, jer u suprotnom ne bi ona krenula dalje.

Ova majka četvoro odrasle dece je u međuvremenu počela da se bavi vežbanjem i fitnesom, vrlo brzo pošto su joj lekari rekli da nisu sigurni da može da krene sa tim. Ona je dokazala suprotno i vežbanje joj je vratilo samopouzdanje. Ubrzo je shvatila da želi da pomogne i drugima da postanu fit i krenula da radi kao fitnes instruktor.

Ova hrabra žena je 2020.godine objavila svoju knjigu kojom inspiriše mnoge žene i muškarce da napreduju iz svojih padova u životu, želeći da ih ohrabri da vrate samopouzdanje i ponovo uživaju u životu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.