IZAŠLO GOLIŠAVO IZDANJE SRPSKE SNAJKE, I TO DOK JE U OVOM STANJU: "Dal' je moguće da joj se TO VIDI"?!
Adriana Lima, Foto: Profimedia

ŠTA KAŽETE?

IZAŠLO GOLIŠAVO IZDANJE SRPSKE SNAJKE, I TO DOK JE U OVOM STANJU: "Dal' je moguće da joj se TO VIDI"?!

Na trudničkom trbuhu Adriane Lime vidljive su dvije okomite linije, za koje obožavatelji pretpostavljaju da su trbušni mišići

Objavljeno: 14:49h

Modna revija dizajnera Alexandera Wanga održala se u Los Angelesu, a iako su pistom prošetali brojni svetski poznati modeli, najveću pozornost privukla je trudna Adriana Lima (40).

Na sebi je bivša srpska snajka nosila zanimljivu haljinu s rupom u sredini koja joj je otkrila veliki trudnički stomak. Na nogama je imala kožnate maksi čizme, a celo vamp izdanje zaokružio je taman ruž na usnama.

"Uvek Adriana", pisalo je uz fotografiju poznate manekenke. Na Adrianinom stomaku vidljive su dve okomite linije za koje obožavaoci pretpostavljaju da su stomačni mišići uprkos tomu što je trudna.

1 / 10 Foto: Profimedia

Nakon dve curice - dečak.

"Je li moguće da joj se vide pločice u trudnoći?", pita se jedan obožavalac, dok se drugi našalio da će joj ovu haljinu zasigurno ukrasti Rihanna (34).

"Pobogu, ko bi to nosio?", komentarisala je pratiteljka, a mnogi su se složili s njom da im se dizajn Adrianine haljine baš nikako ne sviđa.

Ranije ovoga meseca, manekenka i njen partner Andre Lemmers otkrili su da čekaju dečaka. Adriana je pre njega bila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, s kojim ima dve kćeri - Valentinu i Siennu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.