KRENULI DA PRIČAJU O BOGU, A ONDA IM JE ULETEO ON: Nasamario ih za života (VIDEO)
Foto: printscreen/twitter

URNEBESNO

KRENULI DA PRIČAJU O BOGU, A ONDA IM JE ULETEO ON: Nasamario ih za života (VIDEO)

Jedan Meksikanac ima kućnog ljubimca zlata vrednog

Objavljeno:

Jedan pričljivi papagaj je uspeo da pošteno nasanka uporne propovednike koji idu od vrata do vrata. Ostavila ih je da čekaju pred vratima kuće čak pola sata, i to tako što im je odgovarala “stižem, stižem” svaki puta kada bi oni pokucali.

Prepričao je to na TikToku korisnik “Jhosua el Mexi”, koji se sa pripadnicima nepoznate verske zajednice susreo pred ulaznim vratima u Meksiku. Kada ih je upitao zašto tamo stoje i koga čekaju, kazali su da je pitanje trenutka kada će im neko otvoriti vrata jer iznutra dopire glas koji to najavljuje.

Na njihovu žalost, u kući osim papige nije bilo apsolutno nikoga, a da se ne šali, taj Meksikanac je gledaocima potvrdio u objavljenom videu u kojemu je prikazao svog ljubimca kako viče “ahi voy” čim čuje kucanje.

papagaj
foto: Profimedia

Inače, s obzirom na odela koja su nosili, čovek je zaključio da su ga posetili pripadnici Jehovinih svedoka, međutim korisnici spomenute mreže pojasnili su mu da oni više ne idu od vrata do vrata otkako je počela pandemija.

Bilo kako bilo, ko god da je sa njim želeo da porazgovara malo o Bogu, verovatno se na kraju osećao poprilično budalasto.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.