VERENIK JE ZATEKAO ISPRED TUŠ KABINE I ZATRAŽIO DA URADI 1 STVAR: Nije mogla da VERUJE ŠTA ČUJE, da li je REALNO?!
Foto: Profimedia

BEZOBRAZNO

VERENIK JE ZATEKAO ISPRED TUŠ KABINE I ZATRAŽIO DA URADI 1 STVAR: Nije mogla da VERUJE ŠTA ČUJE, da li je REALNO?!

Ispričala sam svojoj mami šta se dogodilo, a ona je rekla da razume kako se on oseća

Objavljeno:

Jedna je žena u objavi na Redditu ispričala kako ju je verenik nedavno zamolio da ukloni tetovaže koje je napravila u čast pokojnom sinu i suprugu koji su tri godine pre nego što je upoznala sadašnjeg verenika poginuli u nesreći, piše Mirror.

1 / 5 Foto: Profimedia

"Izgubila sam muža i 4-godišnjeg sina u nesreći na brodu. Kad sam malo došla sebi od šoka i tuge, odlučila sam na prsima istetoviram njihova imena; ništa veliko, samo imena i dva srca. Kad sam upoznala svog sadašnjeg verenika ispričala sam mu sve što se dogodilo, a on je imao puno razumevanja", napisala je u objavi.

Ipak, kad je pre neki dan izlazila iz tuš kabine pitao ju je kada planira da ukloni tetovažu. Rekao je da poznaje dobrog tatu majstora i da bi im on mogao da da popust. Odgovorila mu je da nije nikada razmišljala o uklanjanju te tetovaže i da ne želi to učiniti. Kasnije te večeri rekao joj je da će se brzo njih dvoje venčati i da on ne želi da gleda njihova imena svaki put kada su intimni.

"Objasnio mi je da mu je zbog tetovaže neugodno i da je nesiguran u vezi s našom budućnosti. Od tada je hladan i jedva da razgovara sa mnom. Ispričala sam svojoj mami šta se dogodilo, a ona je rekla da razume kako se on oseća. Jesam li u pravu što sam odbila da je uklonim?" nastavila je.

Mnogi korisnici Reddita stali su na njenu stranu, komentarišući i da je verenik previše nesiguran i da bi trebao malo više da se saoseća s njom i njenim gubitkom.

"Bezosećajan je. Trebao bi voleti sve delove tebe, a ne da traži da nešto sakriješ ili ukloniš kako bi se on osećao bolje. Pogotovo nešto što je tebi tako važno", napisala je jedna korisnica.

"To što je čekao do sada kada ste se verili da ti to kaže, malo je zabrinjavajuće", komentarisao je drugi korisnik, a treći je dodao: "Fascinira me što je pitao kada ćeš ih ukloniti, a ne hoćeš li. Tetovaže su trajne, neka se pomiri s tim."

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.