MAMA SE POHVALILA PRED SVIMA, A ONDA JE DOBILA "ŠAMAR U FACU": I to naočigled svih (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/surprizhikayeler

ŠTA VI MISLITE?

MAMA SE POHVALILA PRED SVIMA, A ONDA JE DOBILA "ŠAMAR U FACU": I to naočigled svih (VIDEO)

Snimak koji je na društvene mreže objavila poznata Instagram mama iz Dubaija, Farhani Bodi, izazvao je salve reakcija.

Objavljeno: 13:07h

Mnoge mame svoju slavu stiču putem društvenih mreža pa na njoj prikazuju koliko su uspešne na svim poljima i kako postižu da im kuća blista, da im deca imaju sve što požele i budu prepametna, a da one, istrovremeno, izgledaju besprekorno sređene.

Nekima to možda stvarno i ide od ruke, ali ponekad umeju i da posrnu, a sve želeći da svojim pratiocima prikažu glamurozan život i kako je on organizovan.

Upravo to se dogodilo jednoj poznatoj mami sa Instagrama, Farhani Bodi iz Dubaija, koja je za svog sina Ajdina pripremila glamuroznu rođendansku proslavu.

Slavljenik je bio obučen u leopard odelo i na nogama je imao mokasine, koje su verovatno potpisali neki poznati dizajneri, međutim, čini se da dečak nije bio oduševljen sveukupnom ceremonijom koja je upriličena u njegovu čast.

Naime, umesto da sa ostalom decom proslavi svoj rođendan i polomi veliko jaje, kako to praksa nalaže na proslavama za mališane, dogodilo se upravo suprotno - mališan je izgledao krajnje nezadovoljno i gotovo ni u čemu nije želeo da učestvuje.

Iako je soba bila ispunjena svim rođendanskim rekvizitima - balonima, dekoracijom i zlatno-belom tortom na tri sprata, kada je dečak trebalo da polomi veliko čokoladno jaje u kom se nalazila specijalna igračka, na njegovom licu se nije video ni trun oduševljenja. Dete je izgledalo kao da je primorano na taj čin, a ni njegov otac, koji je stajao sa strane, nije bio posebno impresioniran.

Prema rečima mnogih pratilaca poznate mame, porodica na snimku zapravo i nije toliko srećna koliko se Farhani trudi da upravo u to uveri čitav svet.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.