UHVATIO JE DEVOJKU SA BIVŠIM DEČKOM DOK JOJ JE RADIO OVO: Ostao je ZATEČEN, a to se PONAVLJALO VIŠE PUTA
Odnos, Foto: Profimedia

au au

UHVATIO JE DEVOJKU SA BIVŠIM DEČKOM DOK JOJ JE RADIO OVO: Ostao je ZATEČEN, a to se PONAVLJALO VIŠE PUTA

Na Božić je konačno napustila bivšeg dečka i otišla da živi sa svojim roditeljima, a on je bio presrećan jer je to značilo da mogu nesmetano da budu zajedno

Objavljeno:

-Devojka mi je govorila da ide na časove plivanja sa svojom prijateljicom, ali zapravo je išla do kuće svog bivšeg dečka. Dolazila bi kući i stavijala svoj mokri kupaći kostim na sušilicu za rublje, a čak bi i sušila kosu. Primetio sam da nikada nije htela da me poljubi nakon što bi se vratila s plivanja. Jedne večeri, kada je ona bila na plivanju, otišao sam na bazen gde je trebalo da bude, no njenog auta nije uopšte bilo ispred. Odvezao sam se do kuće njenog bivšeg dečka i video njen auto ispred. Šunjao sam se do prozora i video ih na krevetu kako se maze - napisao je jedan muškarac za The Sun.

1 / 8 Foto: Profimedia
Seks
foto: Profimedia

- Postao sam sumnjičav prema njenom ponašanju kada bih je nazvao, a ona se nije javljala. Imao sam osećaj da je s bivšim, a onda je i započela časove plivanja. Prošle nedelje rekla je da ide na plivanje, a kada sam je nazvao lagala je i rekla da je umesto toga otišla do druge prijateljice jer je bilo prehladno za kupanje. Nakon što sam počeo da je ispitujuem, priznala je da je otišla kod bivšeg jer je morala da reši neku papirologiju - nastavio je.

Rekla mu je da ga je samo htela da ga zaštiti i n ije htela da ga povredi. On se oseća izdano i ne zna može li joj više ikada verovati jer smatra da mu nikada ne bi priznala da ju nije uhvatio.

Seks
foto: Profimedia

- U najmanju ruku tvoja devojka je bila neiskrena i uništila je tvoje poverenje. Morate odlučiti volite li je dovoljno da pokušate obnoviti svoju vezu. Razgovarajte s njom i objasnite joj zašto se osećate povređeno, te pitajte je li ona spremna biti u predanoj vezi s vama. Recite joj da želite potpunu iskrenost od nje. Takođe, možda bi trebalo da date rok. Ako joj za tri meseca od sada i dalje ne budete verovali, možda će biti bolje da odustanete od veze - odgovorila mu je psihoterapeutkinja Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.