"MOMCI PRVO MORAJU NA MERENJE DA BI BILI SA MNOM": Ova devojka postavila KRITERIJUME, da li ih ispunjavate?
Foto: Instagram Printscreen

OHO!

"MOMCI PRVO MORAJU NA MERENJE DA BI BILI SA MNOM": Ova devojka postavila KRITERIJUME, da li ih ispunjavate?

Kendis Klos odmah daje test muškarcima, a ko ga ne prođe nema čemu da se nada.

Objavljeno:

Jedna manekenka ima veoma stroge kriterijume koje ima za muškarce, pa ih tako tera da urade test inteligencije na prvom sastanku.

Kendis Klos iz Njujorka, koja je prošle godine privukla pažnju američkih medija nakon što je otkrila da muškarci smatraju da je njena inteligencija zastrašujuća. U međuvremenu je dodatno ojačala taj imidž, otkrivši kako bira sa kim će ući u vezu.

Ona potencijalnim partnerima daje pismeni test kako bi izmerila njihov koeficijent inteligencije. Svaki udvarač mora da bude iznad proseka kako bi imao šanse sa njom.

Klos koja ima 106.000 pratilaca na Instagramu (@candicekloss), a kaže da ne želi da „gubi vreme sa idiotima“. Bez obzira na to da li ima hemije među njima, “ispadaju” ako ne prođu.

– Želim da se uverim da su vredni drugog sastanka – rekla je za Džem pres Kendis, koja je član Mense od svoje 17. godine.

Ona kaže da ima mnogo muškaraca koji su joj privlačni ali da im to ništa ne vredi ako nisu inteligentni.

– Kako možete da uživate u vremenu provedenom sa nekim, ako ne možete da se povežete putem razgovora? – objašnjava Kendis, koja ima IQ od 136.

Inače, malo joj je falilo da i zvanično bude klasifikovana kao genije, jer to zvanje pripada onima sa koeficijentom od 140 i naviše.

Oni koji prođu i dalje će morati da ostanu na svojoj A igri, jer manekenka od njih očekuje da budu u toku sa aktuelnim dešavanjima i da mogu da je zabavljaju svojim znanjem iz matematike, finansija i nauke.

Rekla je: „Neki ljudi ne mare da budu u toku sa aktuelnim događajima koji mogu da budu odvratni.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.