ŽIVOTNA PRIČA SLUČAJNE PROLAZNICE U AMSTERDAMU VREDNA BIOSKOPSKOG PLATNA: "Slabo se čega SEĆAM kao te 1980. godine"
Baba, Foto: Printscreen/Facebook/HUMANS OF AMSTERDAM

ljubavna priča

ŽIVOTNA PRIČA SLUČAJNE PROLAZNICE U AMSTERDAMU VREDNA BIOSKOPSKOG PLATNA: "Slabo se čega SEĆAM kao te 1980. godine"

Vreme, udaljenost i okolnosti koje sudbina stavi pred nas mogu da raskinu veze koje je smo ostvarili sa drugim ljudima. Ipak, one koje je sama duša isplela teško se prekidaju čak i kada velike ljubavi nestanu iz naših života.

Objavljeno:

Priča bake Pin iz Amsterdama priča je o povezanosti i ljubavi koja se sreće samo jednom u životu.

"Molim vas, ne pitajte me za godine. Ne mogu da vam kažem koliko ih imam. Loša sam sa brojevima. Jedina godina koje se živo sećam je 1980. To je godina kada sam upoznala Pita. Otišla sam kod prijatelja, a on je onako zgodan sedeo sa pićem u ruci. Izgledao je nekako drsko. Mislila sam da mu se nikada neću dopasti, da je potpuno iznad moje lige. Ali pogrešila sam", priseća se Pin u razgovoru za stranicu "Ljudi Amsterdama".

Nekoliko dana kasnije Pit ju je pozvao da idu na plažu. Nije morala da razmisli dva puta.

"Pit je bio pomalo nepristojan, što mi se baš sviđalo kod njega. Kasnije mi je rekao da me je tad pozvao na plažu samo da bi me video u bikiniju. Bezobraznik, takav je bio Pit. Njegov test sam očigledno prošla, pošto smo ubrzo posle toga počeli da se zabavljamo. Voleo je sve u vezi mene, a da vam kažem, umem i ja ponekad da budem kučka", smeje se Pin.

Ceo život je, kaže, živela u užasnom strahu da neće moći da savlada izazove koji se pred nju postave i to je bio jedan od razloga zbog kojeg nije dogurala do univerzitetskih diploma i sertifikata kurseva koje je žarko želela da pohađa.

"Pit je bio grafički dizajner, a ja sam mnogo crtala. Jednom kada sam došla kući posle nedelju dana puta, primetila sam da je u mom odsustvu merkao moje crteže. Pored njih mi je ostavio mali papirić na kojem je pisalo: "Možeš ti to, Pin!". Te njegove reči su mi značile ceo svet. On je bio jedini koji je video potencijal u meni i naterao me da upiše kurs izdavaštva. To je bio jedini kurs koji sam u životu pohađala i završila", kaže Pin.

Romansa Pin i Pita trajala je punih osam godina. Uspomenu na nju Pin čuva na nožnom zglobu u obliku malog pištolja, koji je Pit dizajnirao kao logo svoje internet stranice.

"Ja nisam želela decu, pa je bilo vreme da nastavim dalje. On se oženio i postao je otac. Još uvek često razmišljam o Pitu. Oboje smo veliki obožavaoci Formule 1 i opsednuti smo trkačkim automobilima. Jednom godišnje, kada počinje Formula, Pit mi pošalje poruku: "Pin, da li si spremna?". Pre nekoliko dana na Fejsbuku je postavio omot jedne knjige i napisao: "Voleo bih da mogu da dizajniram nešto ovako lepo". Ostavila sam mu komentar: "Možeš ti to, Pit!", ispričala je vremešna žena iz Amsterdama.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.