UDALA SE ZA 28 GODINA STARIJEG, PA OTKRILA KOJU STVAR NAJVIŠE VOLI NA NJEMU: Zbog toga, osuđuju je sa svih strana
Par, Foto: Profimedia

prava ljubav godine ne broji

UDALA SE ZA 28 GODINA STARIJEG, PA OTKRILA KOJU STVAR NAJVIŠE VOLI NA NJEMU: Zbog toga, osuđuju je sa svih strana

Sara Henderson (26) iz Mičigena upoznala je Darina (54) iz Kanzas Sitija, preko YouTube-a u oktobru 2020.

Objavljeno:

Znali su se samo tri mesaca kada su se venčali, a Sara tvrdi da je, bez obzira na razliku u godinama, pred njima svetla budućnost.

Ovi mladenci imaju nesvakidašnju ljubavnu priču, jer su se posle upoznavanja i povezivanja na internetu tokom pandemije korona virusa videli samo tri puta, a onda započeli emotivnu vezu i venčali se.

Ono što je još interesantnije jeste da njih dvoje deli 28 godina razlike, što su se ukupno znali tri meseca kada su se venčali, a kako tvrde, raduju se zajedničkoj budućnosti.

Sarah And Darin
foto: Profimedia

Sara Henderson (26) iz Mičigena upoznala je Darina (54) iz Kanzas Sitija, preko YouTube-a u oktobru 2020.

Sara j pokrenula YouTube kanal pod nazivom "Tvoje idealno ja", a onda je naišla na kanal vlasnika firme za kućne ljubimce Darina i tu se rodila romasa koja je završila brakom. Njih dvoje su počeli komunikaciju i prvo postali prijatelji, jer ni ona, ni on nisu tražili vezu. Međutim, romasa je počela da se razvija kada su oboje shvatili da imaju iste snove o nomadskom načinom života.

- Upoznali smo se na YouTube-u i postali prijatelji. To nije potrajalo dugo, jer smo se oboje brzo zaljubili jedno u drugo. Delili smo slična mišljenja i interesovanja o muzici, politici, pisanju, životinjama, poeziji i lutanjima po svetu. Razgovarali smo svaki dan, slali poruke jedno drugom svake večeri i svaki drugi dan zajedno vežbali na video-četu - priča Sara.

Kako nisu živeli u istoj državi, Darin se u decembru 2020. uputio u Mičigen sa namerom da upozna Saru, a onda su zajedno odlučili da na prvom susretu idu zajedno na jedrenje, gde su se prvi put i poljubili.

Ponovili su susret već sledećeg meseca, a Sara je tu priliku iskoristila da zaprosi Darina. Par se venčao tri meseca posle prvog razgovora.

Svesna moguće osude okoline, Sara ističe kako nije birala da se zaljubi u nekog toliko starijeg od sebe i dodaje da se to jednostavno dogodilo i da razlika u godinama nije nikakva prepreka u njihovom odnosu.

- Niko od nas nije tražio nekoga mlađeg ili starijeg. Neki nam ljudi odmah kažu da nam veza neće uspeti, da će Darin ostariti i da ću ja morati da se brinem o njemu ili da će mnogo pre mene umreti, ali sve te stvari mogu da se dogode u svakoj vezi. Koliko se žena uda za vršnjaka, pa se dogodi neka bolest ili saobraćajna nesreća i smrt dođe nenadano? Ne možete ulaziti u vezu brinući o tome šta sve loše može da se dogodi u budućnosti. Smisao je da naučimo da uživmo u trenutku - objasnila je Sara.

Ona se nedavno preselila kod Darina, a srećom, njena porodica i prijatelji nemaju negativno mišljenje o njihovoj romansi, kao ni Darinovi, koji su srećni što je posle dugog razdoblja samoće pronašao ljubav.

Par je pokrenuo i zajednički YouTube kanal na kome sa pratiocima dele priču o svojoj ljubavi i trude se da razbiju predrasude koje važe za veze u kojima je među partnerima velika razlika u godinama.

- Darin je u srcu mlađi od svojih vršnjaka i volim sve na njemu. Kad sam s njim, ne mislim o godinama, već vidim osobu sa istim vrednosnim sistemom kakav imam i ja. Drago mi je da sam sa nekim ko želi iste stvari i sanja iste snove. Moja budućnost sa Darinom je svetla - zaključila je Sara.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.