PONOVO UHAPŠEN PREVARENT SA TINDERA: Evo šta je radio ŽENAMA na Internetu (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/simon.officialll1

isti scenario

PONOVO UHAPŠEN PREVARENT SA TINDERA: Evo šta je radio ŽENAMA na Internetu (FOTO)

Sajmon Hajut uhapšen je sa dokumentima koji glase na Majkla Biltona dok je vozio Maserati vredan 80.000 funti, a u njegovom društvu je bila nepoznata žena. Iako je ceo svet upoznat sa njegovim prevarama, Sajmon očigledno ne odustaje od takvog načina života.

Objavljeno:

Prevarant sa aplikacije za upoznavanje "Tinder", koji je mnogima poznat pod lažnim imenom Sajmon Levijev, još jednom je uhapšen zbog korišćenja lažnog identiteta, a ono što se dogodilo posebno je zanimljivo.

Prevarant sa Tindera, o kome je Netfliks snimio i dokumentarac, mogao bi da se suoči s novom zatvorskom kaznom i to nakon što je koristio lažnu vozačku u Španiji.

Prevarant
foto: Printscreen/Instagram/simon.officialll1

Ovoga puta Hajut je uhapšen sa dokumentima koji glase na Majkla Biltona dok je vozio Maserati vredan 80.000 funti, i to u društvu nepoznate žene. Policajci su ga prepoznali zbog dokumentarca koji je postao hit. Poznati prevarant je pušten, a protiv njega je pokrenuta kaznena istraga.

Podsetimo, u filmu "Tinder Swindler" prikazano je kako je Hajut putem ove aplikacije namamljivao žrtve te ih tako oštetio za iznos od deset miliona dolara i to samo u 2017. godini. Nakon ove prevare na internetu, Hajut je uhapšen u Grčkoj gde je koristio lažni pasoš te je izručen Izraelu, gde je rođen. Prevarant sa Tindera se brani i pokazuje novu devojku: "Sve je laž!".

Prevarant
foto: Printscreen/Instagram/simon.officialll1

Zbog korišćenja lažnih dokumenata osuđen je pred Magistratskim sudom u Tel Avivu na zatvorsku kaznu od ukupno 15 meseci. Poznati prevarant iz zatvora je tada pušten nakon odsluženih pet meseci kazne, u maju 2020. godine.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.