RODILA IM UNUKA, PA POČELI DA JE MALTRETIRAJU: Svekrva i svekar zbog MAKARONA SA SIROM uradili groznu stvar!
Foto: Profimedia

HAOS

RODILA IM UNUKA, PA POČELI DA JE MALTRETIRAJU: Svekrva i svekar zbog MAKARONA SA SIROM uradili groznu stvar!

Došli su u posetu 4 nedelje nakon što se porodila i očekivali večeru od nje

Objavljeno: 01:19h

Četiri nedelje posle porođaja, umorna i novopečena mama nije kako kaže bila raspoložena za goste, ali je svejedno pristala da joj svekrva i tast dođu na večeru da vide bebu. Pitala je muža da li mogu nešto da naruče, međutim, naljutio se i rekao da bi bilo bolje da ona nešto spremi.

Pokušavajući smisliti najlakšu opciju, iscrpljena majka napravila je makarone sa sirom, misleći da je to u redu, no, kako prenosi Mirror, kada im je servirala, svekrva i tast su se zgrozili.

Pitala je svekrvu u u čemu je problem, odgovorila joj je da "obrok nije prikladan", napomenuvši kako ona "očito nema dovoljno iskustva da zna šta je dobro, a šta ne valja kad je hrana u pitanju".

- Rekla sam im da je njihov dolazak ionako bio iznenadan i ran, što su oni shvatili kao da ne želim da dolaze. Tast mi je rekao da su došli samo da konačno vide bebu koju sam "ceo mesec skrivala". To je ceo mesec njegovog života koji su "propustili", rekla je ona i nastavila:

- Posvađali smo se, a oni su otišli kući. Moj muž je rekao da je odluka da njegovim roditeljima poslužim testeninu i sir uvredljivija nego da im ništa nisam poslužila... Rekla sam mu da sam iscrpljena da bih spremala 'tradicionalnu gozbu' koju sam bila prisiljena da učim kod njegove mame. Uvrijedio se i rekao da sam zla i da nemam poštovanja prema njegovoj porodici - objasnila je.

Korisnici Reddita uveravali su je da je ponašanje njene svekrve potpuno neprimereno, a da je testenina sa sirom savršeno prikladna večera.

- Ovo nije sukob kultura - ovi ljudi su samo budale. Ne postoji kultura u kojoj nije prihvaćeno da žena nakon porođaja neko vreme ne radi ništa osim odmaranja i povezivanja s bebom - komentarisala je jedna korisnica, a druga je dodala: "Ako su tako 'tradicionalni' trebali su se pojaviti s hranom, ponuditi se da čiste kuću i oprati hrpu veša dok su kod vas!"

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.