ZAJEDNO SU VEĆ GODINAMA, A ONDA JOJ JE URADIO OVO: Mnogi su je UPOZORILI na 1 STVAR, jako SUMNJIVO
Svađa, Foto: Profimedia

KO BI REKAO

ZAJEDNO SU VEĆ GODINAMA, A ONDA JOJ JE URADIO OVO: Mnogi su je UPOZORILI na 1 STVAR, jako SUMNJIVO

Mnogi su odgovorili na objavu i podelili svoja razmišljanja o njegovoj tajnovitosti

Objavljeno: 19:03h

Društvene mreže mogu uzrokovati probleme u vezama, pogotovo kada su u pitanju stvari koje objavljujete na svojim profilima. Od objave fotografija partnera do toga da vas uhvati u lajkovanjuu tuđih, mnogo je potencijalnih razloga za svađu.

Kako piše Mirror, jedna je žena tako na Fejsbuku podelila svoju frustraciju zbog odbijanja njenog partnera da je na društvenoj mreži doda za prijateljicu. A iako bi možda sve bilo razumljivo da je par tek počeo vezu, otkrila je da su zajedno od 2014. godine.

Na Mumsnetu je tako pitala je li nerazumna, budući da zajedno već imaju dvoje dece tinejdžera.

“Oboje smo u 50-ima i imamo dvoje dece tinejdžera koji žive s nama i činilo se da nam život ide u pravom smjeru. Međutim, prošle godine me on uklonio s Fejsbuka i uprkos tome što sam ga zamolila da me ponovno doda, rekao je da neće. Mene to uznemiruje i on to zna, no kaže da je on privatna osoba i da ne želi da drugi znaju stvari o njemu, kao na primer gde radi.. Meni to u svakom slučaju smeta i volela bih da čujem šta drugi misle”, otkrila je u objavi.

Mnogi su odgovorili na objavu i podelili svoja razmišljanja o njegovoj tajnovitosti.

“Živite zajedno pa je smešno reći da on ne želi da drugi znaju za njegov posao ili za činjenicu da ste par. Po meni je to sumnjivo ponašanje”, komentarisala je jedna korisnica, a druga je dodala: “ Ako ne želi da žena s kojom živi ima pristup njegovom profilu na Fejsbuku, vrijeme je da ga ostavite. To je ogromno upozorenje! Iskreno, sve mi deluje da se on želi predstaviti kao samac, što ne može biti dobro...”

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.