KOLEGE SE DOHVATILE NA POSLU, PALA ŽESTOKA AKCIJA: A onda je on uradio 1 STVAR i TOTALNO JE ZBUNIO
Odnos, Foto: Profimedia

PITA SE SAD

KOLEGE SE DOHVATILE NA POSLU, PALA ŽESTOKA AKCIJA: A onda je on uradio 1 STVAR i TOTALNO JE ZBUNIO

Rekao joj je da mogu biti samo prijatelji s povlasticama i da ne želi da ga voli niti na bilo koji način oseća nešto prema njemu

Objavljeno: 19:37h

Gubim li vreme s muškarcem koji me doživljava samo kao ljubavnicu? S njim radim tri godine i uvek smo se dobro slagali. Počeli smo seks da praktijujemo pre godinu dana. U početku je bio sjajan govorio mi koliko me želi, iskoristio priliku da me dodirne i poljubi kad god je mogao na poslu. Bila sam tako srećna, ali onda se sve promenilo – napisala je jedna devojka za The Sun.

Rekao joj je da mogu biti samo prijatelji s povlasticama i da ne želi da ga voli niti na bilo koji način oseća nešto prema njemu. Ignoriše dosta njenih poruka i zove je na seks samo kada mu to odgovara.

– Ovaj muškarac je prilično jasno dao do znanja šta želi od vas. Nemojte ovo shvatiti kao odbijanje. Zvuči kao da se bavi svojim ličnim problemima. Recite mu da ovakva veza vama ne odgovara. Ako ima ozbiljna osećanja prema vama, hteće da produbi odnos. Ako ne, vreme je da krenete dalje. Zaslužujete puno bolje – odgovorila joj je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.