VOLI SVOG DEČKA, ALI NE MOŽE DA PODNESE 1 STVAR: On sa TIM NE MOŽE NIKAKO DA PRESTANE
Svađa, Foto: Profimedia

auuu

VOLI SVOG DEČKA, ALI NE MOŽE DA PODNESE 1 STVAR: On sa TIM NE MOŽE NIKAKO DA PRESTANE

Budući da moj dečko toliko voli da ugađa drugima, ne vidi da rade nešto loše – nastavila je

Objavljeno:

–Volim svog dečka i sjajno se slažemo, ali njegovi roditelji ga konstantno kontrolišu i manipulišu s njim i njegovim odlukama. Zajedno smo već tri godine, ali on ne vidi šta se događa njemu ispred nosa – napisala je jedna devojka za The Sun. Uselili su se u stan na pola sata vožnje od njegove porodične kuće i štede za kupovinu kuće, ali ona se sada brine da da će njegovi roditelji da ih nateraju da ostanu bliže. Stalno se žale da žive predaleko i šalju im podatke za kuće na prodaju u gradu u kom žive. Nikada ih ne posećuju, govoreći da su predaleko.

– Tata mog dečka pokušava da ga natera da se oseća loše kako bi im ostao blizu, a moj dečko je zbog toga počeo da odugovlači podizanjem hipoteke. Mama ga zamoli da se javi na putu kući s posla da joj pomogne oko kuće. Uvek ostaje na večeri, ali ja nikad nisam uključena. Budući da moj dečko toliko voli da ugađa drugima, ne vidi da rade nešto loše – nastavila je.

– Mnogi ljudi imaju poteškoća s rodbinom u vezi s pitanjima poput kontrole. Vaš dečko bi mogaoda ima poteškoćaže s postavljanjem granica s roditeljima ako nema iskustva s tim. Objasnite mu da smatrate da bi bilo zdravije za vaš odnos da živite dalje od njih. Recite mu odlučno, ali nežno da mora reći svojim roditeljima da je dovoljno star da sam upravlja svojim životom. Potrebna mu je vlastita nezavisnost - ne samo zbog njega, već i zbog vas – odgovorila joj je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.