BABA KOJA SE VENČALA SA 46 GODINA MLAĐIM OTKRILA NOVE PIKANTERIJE: On je previše GRUB... (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen

UVRNUTO

BABA KOJA SE VENČALA SA 46 GODINA MLAĐIM OTKRILA NOVE PIKANTERIJE: On je previše GRUB... (FOTO/VIDEO)

Britanka Ajris Džons (82), koja je odlučila da stane na ludi kamen posle samo četiri dana provedenih sa Mohamedom Ahmedom Ibrihamom (36), ponovo je u žiži svetske javnosti.

Objavljeno:

Britanka Ajris Džons (82) je penzionerka koja se zaljubila u mlađanog Egipćanina Mohameda Ahmeda Ibrihama (36) pre tri godine kada je posle kratkotrajnog poznanstva sa njim preko interneta odlučila da ode u njegovu domovinu na letovanje, da bi nakon samo četiri strastvena dana rešila da sa njim stane i na ludi kamen.

Uprkos razlici u godinama, ali i činjenici da su ih mnogi posmatrali kao baku i unuka, oni su leta 2019. otišli u opštinu u Kairu u želji da se jedno drugom zakunu na večnu ljubav. Međutim, njihov zahtev je ubrzo odbijen jer nisu imali odgovarajuću papirologiju, ali su oni ipak istrajali u želji da se venčaju, pa su to učinili već početkom 2020.

Uprkos tome, Mohamed nije mogao tek tako da dobije vizu u Britaniji, pa je par živeo razdvojeno, a vremešna Ajris je dane provodila dajući mnogobrojne intervjue medijima u kojima je iznosila detalje svog neobičnog odnosa. Svojski se trudila da na pravi način odgovori i na mnogobrojne kritike "da je poludela pod stare dane", te da joj je "bolje da vodi računa o unucima nego da se smuca s mladićem koji je sa njom zbog novca".

Na sve komentare takvih dušebrižnika ona je odgovarala da je njen izbor da bira svoju sreću i da je ne zanima šta će bilo ko da joj kaže.

Mohamedu je u jednom trenutku konačno odobrena trogodišnja boravišna viza i on je, na opšte oduševljenje svoje partnerke, krenuo put Engleske. Međutim, gle čuda, ubrzo je ponovo morao da se vrai u Egipat jer mu je otac teško bolestan.

- Upravo ovaj mesec razdvojenosti hiljadama milja doveo je Ajris do velikog otkrića i pomogao joj da shvati kakav je "neprocenjivi dragulj" njen mužić - preneo je britanski portal Mirror.co.uk i citirao jedan od Ajrisinih napisa na Fejsbuku upućenih njenom voljenom.

- Ljubav je kada znaš da izgledaš kao budala, nakon dnevnih poslova u kući i bašti, bez trunke šminke i obučena u dronjke! Posle mesec dana odsustva, moj divni muž će me dočekati baš onako kako ja zaslužujem, a upravo to je ljubav - istakla je ona.

Međutim, to je samo jedan od njenih mnogobrojnih postova na Fejsbuku.

- Dobro došao kući, Mohamede. Nedostajao si mi prošlog meseca i naterao me da shvatim kakav si neprocenjivi dragulj. Ovaj grubi dijamant od žene će te više ceniti u budućnosti - napisala je vremešna Britanka.

U jednoj ranijoj objavi na Fejsbuku ona je postavila fotografiju kofera i u komentarima pojasnila situaciju u kojoj su se ona i njen partner našli.

- Moj muž je morao hitno da ode u Egipat jer mu je otac bolestan - napisala je ona uoči Mohamedovog odlaska.

Podsetimo, penzionerka je dospela u žižu javnosti nakon što je ceo svet šokirala činjenicom da je našla pola veka mlađeg muža. Kao da je to bilo malo, ta Engleskinja je u mnogim TV emisijama otvoreno pričala o intimnim detaljima svog seksualnog života sa mlađanim Egipćaninom.

- Niko nije bio blizu mene 35 godina. Mislila sam da sam ponovo nevina, a on je bio prilično grub. Da li je dovoljno da kažem da smo ikoristili celu tubu lubrikanta!? Sledećeg dana nisam mogla da hodam. Osećala sam se kao da sam jahala konja cele noći. S tim što rana nije bila od sedla na konju! U svakom slučaju, prevazišli smo to - bez trunke nelagode ispričala je Ajris u jednoj emisiji uživo, prilikom čega je zbunila oboje voditelja i učinila da svima u studiju bude krajnje neprijatno.

Ajris, inače, ima dva sina koji su u srednjim 50-im godinama.

- Daren, jedan od mojih sinova, bio je veoma zabrinut za mene i uporno je tvrdio da Mohamed zapravo samo hoće moj novac i nasledstvo. Imali smo veliku svađu posle koje sam ga zamolila da napusti kuću. Na kraju smo se ipak pomirili, ali dogovorili smo se da ne pričamo o Mohamedu - ispričala je ona.

Njen drugi sin, Stiv, bio je malo oprezniji prema majci, verovatno videvši kako je brat prošao u celoj priči.

- Mislim da će možda Stiv na kraju prihvatiti Mohameda za očuha - navela je ona, a zatim Mohamedu poručila na čemu je sa njom.

- Ako me ženi zbog mog bogatstva, biće tužno razočaran jer ja živim od penzije - otkrila je ona i dodala kako ne trpi budale i grebatore.

- Iskrena sam, otvoreno i odmah sam mu rekao sve što mislim o tome. U Egiptu smo bili prilično neozbiljni, stalno smo izlazili u najbolje restorane, ali i tamo smo sve račune delili na pola – istakla je gospođa, apsolutno verujući da je njen Muhamed iskreno zaljubljen u nju.

Istakla je i da je on pristao i da potpiše predbračni ugovor, kako bi dokazao ljubav prema njoj.

- On želi mene! Ne moju kuću! Provela sam godine usrećujući druge ljude, sada samo želim da se, pre nego što umrem, udam za čoveka koga volim - poručila je Ajris.

Na snimcima koji kruže internetom Mohamed se pravda kako je on uveliko bogat čovek, da je čekao u Kairu punih 11 meseci kako bi i zvanično oženio svoju voljenu, odbacivši pritom tvrdnje kako je sa njom iz interesa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.