ŽENE NA POSLU SU JE NAPALE ZBOG VERENIČKOG PRSTENA: Ono što su JOJ PRIREDILE NEĆE MOĆI DA ZABORAVI, HOROR
Prsten, Foto: EPA/JULIAN SMITH

sramota

ŽENE NA POSLU SU JE NAPALE ZBOG VERENIČKOG PRSTENA: Ono što su JOJ PRIREDILE NEĆE MOĆI DA ZABORAVI, HOROR

Korisnici društvenih mreža brzo su se složili da je njena koleginica preterala sa svojim ponašanjem te da je ona ta koja je ispala neprofesionalna jer se nečiji verenički prsten ne tiče nikoga drugog

Objavljeno:

Za većinu ljudi veridbe su uzbudljivo vreme u kojem žene rado prijateljima i porodici pokazuju svoj verenički prsten, no jednu su ženu koleginice osudile jer je prsten nosila na posao, tvrdeći da zbog njegove blještavosti prstenje drugih žena "izgleda jeftino". Žena je objasnila da je njen verenučki prsten porodično nasleđe od prabake njenog verenika, koji je ručno izradio i opremio dijamantima njegov pradeda koji je radio s dijamantima. Buduća mlada ga je odlučila nositi na posao kako bi ga mogla pokazati prijateljima tokom pauze za ručak, no kako prenosi Mirror, koleginica joj je zbog toga rekla da je bezosećajna...

U objavi na Reditu žena je rekla: "Verila sam se pre četiri dana nakon dve godine veze, a moja buduća svekrva mom je zaručniku poklonila prsten koji je apsolutno prekrasan. Čak ga je dao izmeniti prema veličini mog prsta koji je izmerio dok sam spavala.” “Njegov pradeda ručno je izradio prsten i odabrao popratne dijamante jer se bavio dijamantima nakon završetka rata, a njegova prabaka ga je sačuvala za svoju ćerku i tako dalje... U ponedeljak sam ga nosila na posao, uzbuđena što ću ga pokazati curama s kojima sam dobra...", objasnila je.

Međutim, nakon ručka jedna ju kolginica ju je pozvala sa strane i rekla joj da je pokazujući svoj prsten pokazala neosetljivost prema koleginicama koje isto nose vereničko prstenje, ali s manjim dijamantima. Novopečena mlada rekla je da njihovi osećaji nisu njen problem, ali su joj uzvratili da je "nepristojna" jer ne uzima u obzir tuđe osećaje.

"Bila sam zbunjena i rekla joj da to nije moj problem. Rekla mi je i da sam gruba te da njen prsten izgleda jeftino u odnosu na moj. Takođe je rekla da je nepisano pravilo da se veliki dijamanti nose tek nakon pet godina braka. Nakon što je završila, rekla sam joj da nikad neću skinuti ovaj prsten. Tada je počela plakati i rano je otišla s posla. Razgovarala sam sa svojim prijateljicama i verenikom o tome i svi su se složili da to nije moj problem i da bih trebala nastaviti nositi svoj prsten”, zaključila je.

Korisnici društvenih mreža brzo su se složili da je njena koleginica preterala sa svojim ponašanjem te da je ona ta koja je ispala neprofesionalna jer se nečiji verenički prsten ne tiče nikoga drugog.

"Zašto ga ne bi nosila na poslu? Svaka žena koju poznajem pokaže svoj prsten kada se veri. Nikad nisam čula za ovo apsurdno nepisano pravilo. Samo je ljubomorna što imaš veći dijamant od nje”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Niste učinili apsolutno ništa loše, a ona je samo ljubomorna!"

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.