ŽENA 12 GODINA IZBEGAVA VRELU AKCIJU SA NJIM, A RAZLOG JE BIZARAN: Više NE MOŽE DA IZDRŽI, pa RAZMIŠLJA O OVOME
Odnos, Foto: Profimedia

problemi

ŽENA 12 GODINA IZBEGAVA VRELU AKCIJU SA NJIM, A RAZLOG JE BIZARAN: Više NE MOŽE DA IZDRŽI, pa RAZMIŠLJA O OVOME

Želi biti otvoren prema supruzi u vezi ovoga, ali boji se njene reakcije pa za savet pita stručnjakinju

Objavljeno:

–Razmišljam o započinjanju afere ili sa svojom koleginicom ili sa prijateljicom moje supruge. Moja žena je divna i ja je volim bezuslovno, ali ona nema interes za seks. Zajedno smo 25 godina i iako smo retko imali seks u ranim fazama naše veze, sada to ne postoji. Nismo bili intimni 12 godina – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Ne želi da je vara i lagati joj jer mu je stvarno najbolja prijateljica, ali ne može se pomiriti da do kraja života bude bez seksa. Imaju odličan odnos i divnu porodicu s dva sina u tinejdžerskim godinama.

– Prvo sam mislio da ima aferu, ali ona je insistirala da me nikada neće prevariti i rekla je da je jednostavno ne zanima seks. Razgovarali smo o tome, ali suština je da joj se to jednostavno ne sviđa. Tokom godina sam je molio za seks, ali to se nikad ne dogodi. Tako da sam odustao što se nje tiče. Ne želim biti u celibatu i ozbiljno razmišljam o tome da tražim njen blagoslov za seksualni odnos s nekim drugim – nastavio je.

Ne želi ljubavnu vezu, jednostavno želi da njegova supruga želi seks. Želi biti otvoren prema supruzi u vezi ovoga, ali boji se njene reakcije pa za savet pita stručnjakinju.

– Možda se čini kao savršeno rešenje, ali seks s drugim ljudima nije rešenje i malo je verovatno da će vam vaša partnerka dati svoj blagoslov. Jeste li joj rekli kako se osećate odbačeno? Recite da je volite i da želite bolje razumeti šta je pošlo po zlu. Pitajte je zašto je toliko nezainteresovana za seks. Zar jednostavno nije uživala u seksu? Može li se osećati depresivno ili joj je problem neki drugi aspekt vaše veze koji treba razrešiti? – odgovorila mu je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.