ŠOKANTNO! Rijaliti učesnik zamalo ostao BEZ VIDA, oba oka su mu STRADALA ZBOG OVOGA (FOTO)
Grant Kulson, Foto: Printscreen/Instagram/grantjosecoulson

jezivo

ŠOKANTNO! Rijaliti učesnik zamalo ostao BEZ VIDA, oba oka su mu STRADALA ZBOG OVOGA (FOTO)

Grant Kulson, koji je svojevremeno tvrdio da je "previše poznat da bi radio", prevezen je u ponedeljak uveče u Univerzitetsku bolnicu u Daramu nakon komplikacija koje su usledile posle transplatacije kose u Turskoj.

Objavljeno:

Rijaliti zvezda je odletela u Tursku na transplataciju kose, ali ne prvim letom kojim kojim je planirao, jer je bio zapravo izbačen iz aviona nakon što su putnici počeli da viču "previše poznat da bi leteo". Aludirajući na Grantov izjavu "previše poznat da bi radio u prodavnici ribe i pomfrita".

Doživeo sam skoro smrtonosnu alergijsku reakciju zbog anestezije ili lekova koje sam koristio za negu glave nakon operacije. U jednom trenutku sam izgubio vid na oba oka. Bilo je to apsolutno zastrašujuće za mene i moju porodicu, ali na sreću uspeo sam da dobijem negu koja mi je bila potrebna i mislim da sam kroz najgore već prošao".

- Rekao je Grant za "The Sun".

"Ljudi su vikali "suviše poznat da bi leteo" na mene. Vrata aviona su bila zatvorena, ali je posada odlučila da stane i izbaci me, jer sam ja bio pripit i reagovao sam na njihovo vikanje. Verovatno nije trebalo da reagujem i trebalo je da to jednostavno ignorišem, ali ne vidim šta sam uradio loše. Šta se mene tiče, mrzitelji mogu da idu dođavola", rekao je bivši učesnik Džri šora.

Bivša MTV zvezda je tada bila primorana da čeka 48 sati pre nego što se ukrca na drugi let. I uprkos tome što su ga kritikovali što je potrošio hiljade na slične tretmane u prošlosti, upozorio je da svako ko ima problem "može to da uradi".

Deleći slike svoje nedavne transplantacije kose, Grant je rekao: "Ne kajem se. Želeo sam da se lečim kako bih poboljšao svoje samopouzdanje i povećao šanse da se vratim na TV. Već imam neke uzbudljive ponude i nadam se da ću se uskoro vratiti na TV."

Grant je do sada potrošio 15.000 funti na zube i kosu nakon što je pretučen na uskršnjoj zabavi u svom domu u aprilu prošle godine, kada mu je nos bio slomljen.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.