OVAJ ČOVEK IMA ČAK 9 ŽENA! Na platformi je za ODRASLE, a sada mu preti SMANJENJE BROJKE
Foto: Printscreen/Instagram/arthurourso

neverovatno

OVAJ ČOVEK IMA ČAK 9 ŽENA! Na platformi je za ODRASLE, a sada mu preti SMANJENJE BROJKE

Brazilski maneken Artur O Urso nedavno je dospeo u centar pažnje svetske javnosti, a sve zbog činjenice da ovaj čovek praktikuje bigamiju i ima čak devet žena! No, ova brojka će se uskoro promeniti - jedna od njegovih žena je upravo zatražila razvod jer joj "nedostaje monogamija".

Objavljeno:

Za Artura je šira javnost saznala prošle godine, kada je podelio fotografije sa ceremonije na kojoj je razmenio zavete sa osam žena, uprkos tome što je već bio oženjen zvaničnom suprugom Luanom Kazaki.

Ceremonija je održana u Sao Paulu, a O Urso ju je opisao kao "protest protiv monogamije", no služba nije bila legitimna jer je poligamija u ovoj zemlji nezakonita.

No, jedna od žena, imenovana samo kao Agata, sada želi da napusti ovu bizarnu zajednicu. "Želela je da me ima samo za sebe. To nema smisla, moramo sve da podelimo. Bio sam veoma tužan zbog razdvajanja i iznenađen njenim izgovorom. Rekla mi je da joj nedostaje monogamna veza. Moje druge žene smatraju da je njen stav pogrešan i da je prvobitno pristala na brak zbog avanture, a ne jer je zaista nešto osećala prema meni", rekao je Brazilac.

"Znam da sam izgubio ženu, ali je za sada neću zameniti", dodao je, ali se takođe nada da će u budućnosti ipak još žena doći u njegov život.

Imam san. Moja želja je oduvek bila da imam 10 žena. Imam samo jednu ćerku, ali želim da imam dete sa svakom od mojih žena. Ljubav koju osećam prema svakoj od njih je jednaka. Mislim da je nepravedno imati decu samo sa jednom ili dve žene", priča za Dejli star.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/arthurourso

Inače, Artur je veoma popularan na društvenim mrežama - na Instagramu ga prati preko 50.000 ljudi, a tamo deli savete o seksu i nekonvencionalnim vezama. Takođe, prisutan je i na platformi za odrasle OnlyFans.

"Učimo ljude svemu preko digitalnih platformi, od različitih poza u seksu do toga kako da se upute u svingovanje. Mnogi su se plašili tehnike, ali sada su naši saveti ohrabrili puno parova da se dodatno zbliže kod kuće. OnlyFans nam je doneo beskrajne mogućnosti", zaključio je on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.