NOVINARKA SE SKINULA, PA ZAVRŠILA NA ONLY FANSU: 'Volim da im golicam MAŠTU'' (FOTO)
Lien, Foto: Printscreen/Instagram/missllondon

namazana

NOVINARKA SE SKINULA, PA ZAVRŠILA NA ONLY FANSU: 'Volim da im golicam MAŠTU'' (FOTO)

Žena iz Šefilda koja zarađuje preko 114.000 funti godišnje na skidanju za oženjene muškarce otkrila je da je nekada radila kao novinarka.

Objavljeno:

Lien Kar, 33, iz Linkolnšira, postala je novinarka časopisa u Londonu, ali sada svake godine zarađuje bogatstvo objavljujući raskalašne sadržaje koji su "prijateljski naklonjeni" na OnlyFans-u i TikTok-u.

Žena iz Šefilda koja zarađuje preko 114.000 funti godišnje na skidanju za oženjene muškarce otkrila je da je nekada radila kao novinarka.

Lien Kar sada se zove "Liem London" i radi kao blogerka i "kreator sadržaja" koja zarađuje novac pozirajući u donjem vešu i flertujući na veb kameri.

Samoproglašena kreatorka je svoj radni vek započela kao plesačica koja je maštala da uvek bude na sceni. Ali, brzo je shvatila da postoji „milion drugih lepih brineta koje jure isti san“. Završila je dramsku školu, a zatim studirala novinarstvo pre nego što je radila u Londonu kao reporterka nekoliko godina. Lien kaže da je objavila radove u Woman&Home, New Magazine, Good to Know, Women's Health, Noctis i Retail Week. Nakon što je deceniju živela u velikom gradu, preselila se nazad na sever i stekla ime kao onlajn zvezda koja je „frendli napaljena“.

Lien takođe naplaćuje između 1 i 4 funti po minuti za privatne veb razgovore sa svojom armijom pratilaca.

Rekla je: „To je slično strimingu uživo na TikTok-u, ali fanovi će platiti da ćaskaju u privatnoj sobi – pomalo kao virtuelni sastanak. „Ništa nije zabranjeno, tako da možete da istražite sve svoje najdublje, najmračnije fantazije sa mnom, pokažite mi koliko nestašni volite da budete ili samo da popričate o vremenu. „Šta god golica tvoju maštu.”

Bivša novinarka takođe ima TikTok stranicu sa hiljadama pratilaca na kojoj zarađuje na live-strimovima. Lien je prokomentarisala: „Izgradnja TikTok pratilaca zapravo zahteva mnogo vremena i truda – objavljivanje do pet puta dnevno. „Trebalo mi je oko godinu dana da dođem tamo gde sam sada – 163.000 pratilaca na TikToku.

Uprkos tome što je zaradila bogatstvo na svojim nastranim stranicama, Lien i dalje voli da piše i kaže da piše blog o ljubavi, seksu, vezama, načinu života i modi.

(Espreso/DailyStar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.