LOPOV UKRAO PAKET SA OTIRAČA, A KADA JE VIDEO ŠTA JE U NJEMU ZANEMEO: Totalno se RAZOČARAO, 1 stvar NIJE JASNA
Paket, Foto: Profimedia

kakva greška

LOPOV UKRAO PAKET SA OTIRAČA, A KADA JE VIDEO ŠTA JE U NJEMU ZANEMEO: Totalno se RAZOČARAO, 1 stvar NIJE JASNA

Govoreći za Dejli rekord, Trejsi je dodala da se bavi spasavanjem slepih miševa, pa kupuje crve putem dostave kao njihovu ishranu

Objavljeno:

Nesrećni lopov ukrao je paket sa otirača ispred jednog ulaza u Glazgovu koji je čekao vlasnika. Iako je mislio da je reč o nečemu vrednom, za njega je ipak predstavljalo samo razočaranje jer je shvatio da je ukrao kilogram živih crva.

Naime, stanarka Trejsi Džolif naručila je crve kao hranu za slepe miševe koje spasava i o kojima vodi računa, a paket joj je prošle nedelje dostavljen na kućnu adresu. Pošto nije bila na adresi, rekla je poštaru da joj ostavi pred vratima, ne sluteći da će bilo ko ukrasti crve.

No, kada se 55-godišnjakinja vratila sa posla, videla je da paketa nema i da ga je verovatno slučajni prolaznik odneo pomislivši da je reč o nećemu vrednom.

– Moja poruka tipu koji je ukrao paket: Verovatno si pomislio da je reč o telefonu ili laptopu? To je kilogram živih crva u brašnu namenjenih mojim slepim miševima. Neka ti je srećna patnja, druže – napisala je Trejsi na Twitteru.

Govoreći za Dejli rekord, Trejsi je dodala da se bavi spasavanjem slepih miševa, pa kupuje crve putem dostave kao njihovu ishranu.

– Obično kažem poštaru da ostavi paket na pragu jer sam blizu ulaznih vrata. To radim godinama i nikada ranije nisam imala problema, niko ih nije ukrao. Trebalo je da bude isporučeno u petak jer dolaze sa isporukom sledećeg dana, a komšinica mi je rekla da je videla paket pred vratima. Dok sam stigla kući, nestao je. Nadam se da se taj koji je ukrao plaši insekata. Platio bih da vidim izraz lica tog ko je ukrao i otvorio paket – iskoristila je Trejsi priliku i da se našali.

(Espreso / Daily record)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.