KRISTINU (28) JE PROGANJAO BIVŠI DEČKO, A ONDA JE ISKASAPIO: Horor je USLEDIO kada je PRIŠAO NJENOJ ĆERKI!
Mesto zločina, Foto: Profimedia

uđasavajuće

KRISTINU (28) JE PROGANJAO BIVŠI DEČKO, A ONDA JE ISKASAPIO: Horor je USLEDIO kada je PRIŠAO NJENOJ ĆERKI!

Njena smrt i dalje proganja Deveroa, koji se slaže sa strogom presudom izrečenom Birnu

Objavljeno:

Britansku manekenku Kristinu Rou (28) je izbo nasmrt bivši dečko Čarls Birn (25), koji boluje od paranoidne šizofrenije, jer je mislio da je ona „muški pedofil koji nosi njenu kožu“, piše Miror na osnovu sudske dokumentacije.

Njeno telo nađeno je 10. februara prošle godine u reci Severn kod Vustera, dok je Birn 25. marta ove godine osuđen na doživotni zatvor.

Ubica je upao u njenu kuću u Vusteru i takođe pokušao da usmrti Kristininu ćerku, ali je dete preživelo pretvarajući se da je mrtvo.

Porodica je upozorila manekenku da bude oprezna sa svojim paranoičnim bivšim dečkom, rekao je Kristinin prijatelj za Miror.

– Upozorio sam je na njega, a takođe i njena porodica. Bilo je teško jer nismo znali koliko je ozbiljno. Nismo znali da ih je on uhodio ili kidnapovao. Mislim da nisu bili zajedno kada sam je prijateljski upozorio da bude oprezna u njegovoj blizini, ali su oni nastavili da komuniciraju – rekao je Džordž Devero (31).

Prijatelj žrtve kaže da se Čarls ponašao neuravnoteženo i agresivno, pokušavajući da što više kontroliše Kristinu.

– Došla je malo da ostane kod mene sa ćerkom i kasnije sam saznao da se on pojavio kod nje usred noći – ispričao je Džordž.

Devero je od Kristinine sestre saznao da je Birn oteo zajedno sa ćerkom nekoliko dana pre nego što ju je ubio.

Njena smrt i dalje proganja Deveroa, koji se slaže sa strogom presudom izrečenom Birnu.

– I dalje ostajem budan noću razmišljajući o tome. Proganjaće me neko vreme. Video sam da je psihijatar rekao da je on (Birn) “ljubazan čovek” i da je razlog što je to uradio bio mentalna bolest. Ne verujem da je želeo da joj oduzme život – kazao je Džordž.

On smatra da postoji razlika između toga šta je Birn bio sposoban da uradi kada je pri zdravom razumu i kada nije.

– Jedan od načina na koji sam to racionalizovao u svojoj glavi je da to uporedim sa vozačem koji je ubio nekoga. On je kriv, ali je drugačije nego da je nešto ranije planirao. Imajući to u vidu, bilo da je mentalna bolest ili ne, postoje određene radnje koje se moraju kazniti – rekao je Devero i dodao da su Birnova zlodela neoprostiva.

Inače, nakon što je počinio ubistvo Birn je Kristinino telo spakovao u kofer bacio ga u reku. Nije priznao prvostepeno ubistvo već branio time da je bio neuračunljiv, ali je priznao da je pokušao da ubije Kristininu ćerku.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.