MLADA MAJKA OBJAVILA PROVOKATIVNI SNIMAK, 18 DANA NAKON POROĐAJA: Svi gledaju u JEDNU stvar, I TO KAKVU (VIDEO)
Aga Bordes, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE

MLADA MAJKA OBJAVILA PROVOKATIVNI SNIMAK, 18 DANA NAKON POROĐAJA: Svi gledaju u JEDNU stvar, I TO KAKVU (VIDEO)

Njena objava brzo je postala popularna i pregledana je više od 643.000 puta

Objavljeno: 13:51h

Mlada majka rekla je da jako ponosna što 18 dana nakon porođaja može da stane u svoju 'staru' odeću. Posle objavljivanja snimka u komentarima su joj poručili da nije normalno da se sve vrati u normalu tako brzo nakon što beba dođe na svet.

Ovoj mami mnogi govore da je njeno tijelo dve nedelja nakon porođaja 'nerealno'. Novopoečena majka uzvratila je korisnicima društvenih mreža, koje su kritikovale njen izgled opaskama kako postavlja 'nerealan' standard kada je reč o trudnoći, porođaju i oporavku. Rekla im je kako svako ima vrlo različito iskustvo.

Aga Bordes podelila je na TikToku video u kojem šeta sa svojom bebom Bijankom u pantalonama i topu. Ovaj video nastao je dve nedelje posle porođaja.

Njena objava brzo je postala popularna i pregledana je više od 643.000 puta.

U komentarima su iznenađeni snimkom i nisu se libili da napišu da nešto nije u redu.

Nakon reakcija koje je izazvala, Aga je odgovorila na neke od komentara, uzvraćajući im tvrdnjom da njeno telo jeste 'nestvarno', podsećajući ih da je svako drugačiji.

Složila se s još nekoliko komentara da su iskustva posle porođaja različita, u ovom slučaju njeno, i da iako izgleda u formi, to ne znači da se 'sve vratilo u normalu', piše Mirror.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.