TRUDNICA DOŽIVELA NEVIĐENI HOROR U AUTOBUSU: Muškarac odbio da joj USTUPI MESTO, razlog je JEZIV, umešao se SUPRUG
Trudnica, Foto: Profimedia

AUUU

TRUDNICA DOŽIVELA NEVIĐENI HOROR U AUTOBUSU: Muškarac odbio da joj USTUPI MESTO, razlog je JEZIV, umešao se SUPRUG

"Tad mi je bilo već dosta, leđa su me ubijala pa sam mu jednostavno sela na ruku!" Muškarac se tada prestrašio i pokušao brzo da pomeri ruku, urlajući na nju da je nepristojna

Objavljeno:

Jednu trudnicu je njen suprug osudio i to zbog "neprimerenog" načina na koji se ponela prema muškarcu koji je odbio da joj ustupi mesto u autobusu.

U objavi na "Redditu" žena, koja je u osmom mesecu trudnoće, objasnila je da svakodnevno na posao ide javnim prevozom, najčešće autobusom. Često su, kaže, u to vreme sva mesta u autobusu zauzeta, ali joj ljudi obično sami prepuste svoja mesta. Nedavno je ušla i odmah ugledala prazno mesto. "Krenula sam da sednem najnormalnije, ali je pored sedeo muškarac u odelu, s rukom na praznom sedištu. Zamolila sam ga da pomeri ruku kako bih mogla da sednem, ali on je rekao da je mesto zauzeto", napisala je u objavi koju je preneo "Mirror".

Kad ga je pitala kako je mesto zauzeto, on joj je rekao da odmara svoju ruku. Rekla mu je da je umorna i ponovno zamolila da pomeri ruku kako bi mogla i ona da sedne, ali on je ponovno odbio i rekao joj da "njena trudnoća nije njegov problem.

"Tad mi je bilo već dosta, leđa su me ubijala pa sam mu jednostavno sela na ruku!" Muškarac se tada prestrašio i pokušao brzo da pomeri ruku, urlajući na nju da je nepristojna.

"Krenula sam da se svađam s njim, ali onda je on odustao i komentarisao da mi je postupak neprimeren i bez poštovanja. Svi su gledali u mene, ali ja sam samo sedela i pomalo osećala sram", objasnila je. Kada je stigla kući, ispričala je svom suprugu šta se dogodilo, a on joj je rekao da se "zaista ponela neprimereno" "Kaže mi da sam se pogrešila i da je to bilo potpuno neprikladno, uprkos tome što sam rekla da sam umorna od stajanja i da stvarno moram da sednem", zaključila je.

Korisnici Reddita brzo su je uverili da uopšte nije pogrešila i mnogima je to bilo prilično smešno, a jedna osoba je prokomentarisala: "Ne mogu da verujem da si ukrala mesto njegovoj jedinoj ljubavnici!" "Nisam trudna i učinila bih isto. Šta, dođavola on misli; da može da uskrati osobi mesto za koje je platila?", dodala je druga korisnica.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.