IMA 30 GODINA I MISLILA JE DA JE ON PRAVI MUŠKARAC ZA NJU: Akcija u KREVETU JE TOP, a onda je saznala UŽASNU STVAR
Ljudi, Foto: Profimedia

GREŠKA VELIKA

IMA 30 GODINA I MISLILA JE DA JE ON PRAVI MUŠKARAC ZA NJU: Akcija u KREVETU JE TOP, a onda je saznala UŽASNU STVAR

Spomenula sam to prijateljicama koje ne mogu verovati da uopšte razmišljam o tome, ali zašto ne ako sam slobodna i nisam upoznala nikoga drugoga? – pitala je stručnjakinju

Objavljeno:

–Ja sam žena u ranim 30-ima i nedavno sam se počela da se viđam sa sjajnim dečkom, koji je na našem prvom sastanku priznao da je u otvorenom braku. Rekao je da on i njegova supruga mogu slobodno da se viđaju s drugim ljudima, ali imaju određene granice, kao što je ne dovoditi parove kući i reći drugome ako se čini da stvari postaju ozbiljne s nekim drugim – napisala je jedna žena za Mirror.

Isprva je bila pomalo šokirana jer nikad pre nije bila u ovoj situaciji i obično bi pobegla kad bi joj neki muškarac to priznao, ali postoji nešto što joj se jako sviđa kod njega. Već neko vreme izlazi i nije srela nikoga s kim je kliknula poput njega. On je sladak, zabavan, zgodan i vrlo dobro društvo.

Seks je takođe uzbudljiv, ali ne mogu shvatiti je li to zato što znam jer je oženjen. Trenutno nemam ništa i nikog drugog u svom životu, pa bi li bilo loše nastaviti viđati njega? Spomenula sam to prijateljicama koje ne mogu verovati da uopšte razmišljam o tome, ali zašto ne ako sam slobodna i nisam upoznala nikoga drugoga? – pitala je stručnjakinju.

– Dok ga viđate nećete imati priliku da upoznate drugu osobu koja vam može ponuditi mnogo više. Takođe je očito da ti se on stvarno sviđa i ako se više uključiš, postoji rizik da ćeš se zaljubiti i da ćeš početi želeti stvarnu vezu. Njemu je super uživati ​​u svom otvorenom braku, ali šta ti zapravo imaš od ovoga? Možda sada ide dobro, ali to nije ravnopravan dogovor. Ako možete sprečiti svoje emocije i biti u ovoj vezi samo zbog seksa, onda super. Međutim, ne poznajem mnogo ljudi koji bi to mogli, čak i ako misle da bi mogli – odgovorila joj je Coleen Nolan.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.