STAN OD 11 KVADRATA ZA 280 EVRA USIJAO DRUŠTVENE MREŽE: Ovde stoji WC šolja, a tek ovo o GAZDI
Stanovi, Foto: Profimedia

Da zaplačeš od muke

STAN OD 11 KVADRATA ZA 280 EVRA USIJAO DRUŠTVENE MREŽE: Ovde stoji WC šolja, a tek ovo o GAZDI

Garsonjeru od čitavih 11 kvadrata na periferiji grada bez izdataka za struju, vodu, grejanje i infostan plaćali biste velikih 34.000 dinara.

Objavljeno:

Na Reditu se raspravlja o stanu u Zagrebu koji je i više nego skućen, a iznajmljuje se za 280 evra, bez uključenih računa.

Da se na internetu, istini na volju, svašta iznajmljuje uverili smo se već mnogo puta, a jedan oglas za stan ponovno je to dokazao.

Garsonjeru od čitavih 11 kvadrata na periferiji grada bez izdataka za struju, vodu, grejanje i infostan plaćali biste velikih 34.000 dinara.

Ipak, stančić ima i dobre strane – vrlo je praktičan, pa su kuhinja, kupatilo i dnevna soba bukvalno, ali bukvalno jedna prostorija. Mada, šta i očekivati od 11 kvadrata.

Još jedna zanimljiva stvar jeste da se stan iznajmljuje isključivo jednoj osobi (dve ne bi ni stale) na period od 12 meseci.

Stan ima površinu 11 metara kvadratnih (jedna sobica) i nalazi se u suterenu zgrade. Opremljen je kaučem sa dušekom za spavanje, veš mašinom, pločom za kuvanje, rernom, mini frižiderom, ormarima. Grejanje je na struju, pa trošak grejanja zavisi od toga koliko stanar greje i troši (postoji električno brojilo i plaća se stvarna potrošnja). Režije se plaćaju posebno i nisu uključene u cenu izdavanja. Obavezna kapara u visini jedne mesečne stanarine, navodi se u oglasu.

Posebno neobičan deo stana je kupatilo koja je minijaturno i izgleda kao tuš kabina u kojoj se nalazi wc šolja.

A da nije samo problem u bezobrazluku i halapljivosti stanodavca, potvrdila je i devojka koja je nekada “živela” u ovoj garsonjeri…

– Trebalo je da budem u tom stanu, tj. uselila sam se i isti dan iselila. Bila sam u njegovom drugom stanu jedan mesec, ali sam bila sa cimerkom pa je bilo ok. Kasnije nisam planirala tamo da ostanem, pa mi je ponudio ovaj da budem sama u njemu, a on kao tu i tamo prespava kad treba nešto da obavi. I bila sam glupa i naivna, pa sam uzela jer lik je iz Dubrovnika, dođe tu samo kad treba nešto u Zagrebu da obavi. I kad sam uselila taj dan je on ostao da prespava, ja sam se naravno zaključala preko noći u sobu, a sutradan me je pitao zašto se zaključavam i zašto mu ne verujem. Onda je počeo da mi se nabacuje, da postavlja nelagodna pitanja i na kraju da mi nudi i intimni odnos. Otišla sam odmah jer bih se rasplakala da sam još ostala s njim, ispričala sam sve mami i drugarici. Kad sam se vratila u stan, opet me je gnjavio, govorio da mi on ne bi ništa loše učinio, nisam mogla da slušam više i nazvala svoje da dođu po mene. Kasnije je mojoj mami rekao da sam ja sve izmislila i da verovatno imam neke traume od pre – napisala je devojka.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.