PAMELA ANDERSON JE DUGO ČUVALA 1 TAJNU! Krila ju je ko "ĐAVO OD KRSTA", a i vi biste, NEVEROVATNO (FOTO)
Pamela Anderson, Foto: Printscreen/Youtube/FilmAndTvSeries

PUNA TAJNI

PAMELA ANDERSON JE DUGO ČUVALA 1 TAJNU! Krila ju je ko "ĐAVO OD KRSTA", a i vi biste, NEVEROVATNO (FOTO)

Ova glumica je kanadsko – američka državljanka koja je godinama krasila stranice časopisa Plejboj, a poznata je i kao aktivistkinja za prava životinja. U ovom članku saznaćete mnoštvo detalja iz njenog burnog života

Objavljeno:

Glumica i foto model Pamela Anderson i dalje je na naslovnim stranama svetskih časopisa, ali će verovatno uvek ostati upamćena po glavnoj ulozi u televizijskoj seriji „Čuvari plaže“.

Ova glumica je kanadsko – američka državljanka koja je godinama krasila stranice časopisa Plejboj, a poznata je i kao aktivistkinja za prava životinja. U ovom članku saznaćete mnoštvo detalja iz njenog burnog života.

Kao što smo rekli, Pamela Anderson je poznata po čestom pojavljivanju na naslovnicama časopisa Plejboj, gde je oborila rekord sa najviše naslovnih strana ovog časopisa, više nego bilo koja druga osoba.

Što se tiče njene filmske karijere, postala je poznata pojavljivanjem u seriji „Sam svoj majstor“ pojavljujući se u ulozi Lise.

Ipak, pravu popularnost doživljava igrajući Si Džej Parker u akciono – dramskoj televizijskoj seriji „Čuvari plaže“, gde je dobila i međunarodno priznanje za glavnu ulogu. Njena popularnost devedesetih godina je bila ogromna i važila je za seks simbol tog vremena.

Glumica Pamela Anderson je oborila rekord sa najviše naslovnica u časopisu Plejboj!

Zanimljiv je podatak da se o Pameli izveštavalo u novinama odmah po njenom rođenju gde je nazvana kao „stogodišnja beba“, jer je rođena 1. jula 1967. godine, na stotu godišnjicu službenog osnivanja Kanade.

Pored uloge u seriji „ČUVARI PLAŽE“ koja ju je proslavila, Pamela Anderson je glumila i u filmovima „Sirova pravda“, „Bodljikava žica“ kao i u seriji V. I. P. gde je igrala lik Valeri Ajrons.

Iako je izgradila uspešnu karijeru glumice, Pamela Anderson je nastavila da se pojavljuje na naslovnicama časopisa Plejboj, a 2004. godine je izdala i knjigu „Zvezda“.

Pamela je knjigu „Zvezda“ pisala zajedno sa Erikom Šo Kvinom, o tinejdžerki koja pokušava da postane poznata. Napisala je i nastavak knjige koja govori o njenom životu sa Tomijem Lijem.

Takođe, Pamela Anderson je učesnica rijaliti programa, 2010. godine se pojavila u 4. sezoni Big Bosa, indijske verzije televizijske franšize Veliki brat. Učestvovala je i u 12. sezoni Velikog brata u Velikoj Britaniji.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Popularna „Čuvarka plaže“

Pored brojnih gostovanja u rijaliti programu Veliki brat, Andersonova je bila takmičarka u šou programima Plesom do snova, Ples sa zvezdama i Ples na ledu.

Pamela Anderson
foto: Printscreen

Buran ljubavni život glumice obeležili su skandali!

Ljubavni život Pamele Anderson je takođe, privlačio pažnju medija, zbog raznih intrigantnih detalja.

Naime, glumica se udala za Tomija Lija, bubnjara, u februaru 1995. godine, nakon što ga je poznavala samo 4 dana. Venčali su se na plaži, ona je bila u bikiniju, i iz tog braka ima dva sina.

Nakon razvoda od Tomi Lija, udala se za pevača Kid Roka, od koga se nedugo potom i razvela. Ipak, možda najveći šok je izazvao njen brak sa Rikom Salomonom.

Naime, u Holivudu se godinama šuškalo da je Pamela izgubila 250.000 dolara, koje je pozajmila od profesionalnog igrača pokera Rika Salomona, a uslov je bio ne da vrati novac, već da se uda za njega.

Tu tajnu je zasigurno želela da sakrije.

Poznato je da Pamela Anderson posećuje kazina i da je veliki ljubitelj kockanja. Ona je izjavila da najviše voli da igra slotove, a neki kockarski aparati u kazinima nose njeno ime.

1 / 21 Foto: Profimedia

Slot aparat sa likom Pamele Anderson

Što se tiče njenog braka sa Rikom Salomonom, za koji se spekulisalo da je nastao zbog kockarskog duga, venčanje su obavili 2007. godine u Las Vegasu. Bio je to usputan događaj između njenih nastupa, a razveli su se nakon dva meseca.

Ipak, u prilog tome da nije samo novac bio razlog ovog braka, govori i činjenica da se ovaj par ponovo venčao 2014. godine, i da su bili u braku šest meseci.

Zanimljivo je da je zahtev za razvod braka, ovog drugog sa Rikom, Pamela podnela samo dva dana nakon što je Salomon osvojio 2.8 miliona dolara za četvrto mesto na Svetskoj seriji pokera.

Pamela Anderson, i pored brojnih skandala koji su pratili njenu karijeru, važi za najpoznatiju plejboj zečicu, uspešnu glumicu, foto model i aktivistkinju za prava životinja.

Njena ljubav prema pokeru i slotovima je hobi kojim ispunjava svoje slobodno vreme, a ako i vi volite da se igrate, preporuka je da se registrujete na online kazino i kockate odgovorno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.