POLICAJAC SNIMLJEN KAKO IMA ORALNI SE*S, ŽENA GA ZADOVOLJAVALA NA KOLENIMA: Čovek snimio skandal UŽIVO!
Oralni seks, Foto: Printscreen/Tiktok

AU

POLICAJAC SNIMLJEN KAKO IMA ORALNI SE*S, ŽENA GA ZADOVOLJAVALA NA KOLENIMA: Čovek snimio skandal UŽIVO!

Kada se snimak proširio internetom odlučio je da preda značku

Objavljeno:

Policajac iz SAD dao je otkaz nakon što je uhvaćen sa spuštenim pantalonama u kompromitujućem položaju.

Lari Tomson je snimljen tokom oralnog se*sa, dok je bio na dužnosti u državi Džordžiji.

Čin u šipražju snimio je dotični Dilon Kol, a vidi se kako Tomson u svojoj uniformi dok ga nepoznata osoba zadovoljava iza policijskog automobila. Čovek je snimak objavio na TikTok-u, a napravio ga je tako što se popeo na obližnji telekomunikacioni toranj bez znanja policajca.

-Policija uhvaćena na kameri!!! – cinkario je on policajca u naslovu viralnog videa koji je brzo prikupio više od 11 miliona pregleda.

Nakon što se snimak proširio internetom, Tomsona su identifikovali njegovi pretpostavljeni u policijskoj upravi Milen, pa je dao otkaz. Skandal je takođe otkrio niz drugih krupnih prekršaja koje je policajac počinio dok je bio na dužnosti.

To uključuje užasan incident iz 2019. u kojem se kolima zakucao u penzinera za volanom i ubio ga na licu mesta. Udes je napravio dok je odgovarao na telefonski poziv. Takođe je izašlo na videlo da je Tomson 2017. slučajno upucao kolegu u ruku.

Bez obzira na sve ovo, protiv njega je pokrenut disciplinski postupak tek prošle godine kada je ispitan u vezi tvrdnje jedne žene da ju je maltretirao. Nakon toga je suspendovan na samo dva dana, pre nego što se ponovo vratio na posao.

Tompsonov najnoviji skandal neće biti dalje istražen jer je sam predao značku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.