POZNATA HRVATICA SE SAVILA U TANGAMA SVI SKOČILI NA NOGE: U ovakvoj POZI JE JOŠ NISTE VIDELI, KAKVA CARICA
Žanamari Perčić, Foto: Printscreen/Instagram

UFF

POZNATA HRVATICA SE SAVILA U TANGAMA SVI SKOČILI NA NOGE: U ovakvoj POZI JE JOŠ NISTE VIDELI, KAKVA CARICA

Žanamari Perčić poslala je snažnu poruku svim devojkama putem svog Instagram profila, a uz to je pozirala i u prozirnom kompletu

Objavljeno: 15:46h

Žanamari Perčić novom je fotkom na Instagramu poslala snažnu poruku svim svojim pratiteljkama, a naročito ženskom delu svoje publike.

Na svom je Instagram profilu objavila fotografiju uz koju je napisala: "Devojke, nemojte nikome dopustiti da vam kaže da ne biste trebali živeti svoj život punim plućima! Život počinje kada se odlučite da počinje. Ako možete izgraditi svoj život od nule, nemojte mi reći da ne možete nadograditi svoj vlastiti".

Fotografija je u samo nekoliko sati prikupila više od 11.000 lajkova, a komentarisale su je i brojne slavne osobe, poput supermodela Murata Tavmana, voditeljke Elise D'Ospine, reditelja Jasona Shana te influnserke Elizabeth Keene Falzetta.

Podsetimo, pre nego što se u Makarskoj udala za svog supruga Marija, zajedno su sarađivali na produkciji videospotova. Danas je potpuno posvećena - porodici i teretani.

"Zapravo ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponelo toliko zbog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s kompleksima, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa", rekla je jednom prilikom u intervjuu za IN magazin.

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.