POŽALILA SE NA "SPOSOBNOSTI" SVOG DEČKA U SE*SU, PA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: "Ne može da je nađe, izbalavi me"...
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

POŽALILA SE NA "SPOSOBNOSTI" SVOG DEČKA U SE*SU, PA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: "Ne može da je nađe, izbalavi me"...

Na žalost, nekada ljudi završe u vezama u kojima se ne vodi računa o njihovim potrebama, kao što se dogodilo ovoj devojci

Objavljeno:

Iako deluje sasvim jednostavno, momak i devojka se upoznaju, započnu vezu, na početku (a ako imaju sreće, i kasnije), sve puca od strasti, u praksi izgleda često to baš i nije tako.

Jedna devojka je na sajtu ispovesti.com, podelila svoje iskustvo i to poprilično razočaranim tonom.Ispostavlja se da sa prvim dečkom nema onakav odnos kakav je očekivala da će biti:

- On mi je prvi dečko i iskreno očekivala sam više strasti u krevetu. On kaže da je iskusan, a izbalavi mi celu facu, predigru skoro nemamo, ne zna gde mi je klitoris, ne obraća pažnju na moja upućivanja. Valjda misli da kao neiskusna ne znam za bolje. Džabe vam sve, ako ne osluškujete jedno drugo - požalila se jedna devojka.

Naravno, komentari su odmah počeli da se nižu, a većina je bila usmerena na problem “ne obraćanja pažnje”:

- Da želi da se potrudi sve bi leglo na svoje pa taman da si mu prva. Svaki krelac na PH može da nađe video gde je klitoris. To što te ne sluša je posebna priča. Nikad od njega neće biti je*ača. Moj ti je savet da potražiš nekoga sa kim ćeš da klikneš i u krevetu, jer se ovako frustracije samo gomilaju.

Seks
foto: Profimedia

Ključna rečenica, ne obraća pažnju na moja upućivanja.

- Na seksu se može raditi, nije poanta da odmah isprve kliknete, postoje i takvi slučaji, ali nakon nekog vremena važnije je stvoriti emotivnu povezanost i poverenje. Kada to postignete doći će i bolji seks. Osim se*sa koji je važan, važnije je da se međusobno dobro slažete.

- E upravo ovo što si napisala u zadnjoj rečenici je problem. Iskusan ili ne, svejedno je ako on tera po svome i glavni cilj mu je da on bude na kraju zadovoljen i zadovoljan tim se*som. Meni je takvo ponašanje odraz sebičluka, čak i u krevetu.

Seks
foto: Profimedia

- Polako, tek si počela da stičes iskustvo, videćeš, neće biti nikakva tragedija ako od te prve veze ne bude ništa, jer niste kompatibilni u krevetu. Zato veze i služe, da se vidi može li se sa tom osobom na svim poljima. Nećeš biti ni prva ni poslednja osoba koja je raskinula, jer nema strasti, zbog takvih stvari i brakovi pucaju, kamoli veze. Pokušaj još neko vreme, pa preseci i traži nekog ko se trudi da te zadovolji - bili su samo neki od komentara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.