POLICAJKU UPUCALI, A ZATIM JE SNIMILA NAJVRELIJI MATERIJAL I UPALA U PROBLEM: Osvanula NAJVRELIJA INTIMA! (18+)
Policajka, Foto: Printscreen/Instagram/dedessa_christine

nije smela

POLICAJKU UPUCALI, A ZATIM JE SNIMILA NAJVRELIJI MATERIJAL I UPALA U PROBLEM: Osvanula NAJVRELIJA INTIMA! (18+)

Zvaničnici iz policije su saopštili da je metak pogodio u levo stopalo u julu 2018. zbog čega je “uklonjena sa radnih obaveza”

Objavljeno: 20:13h

Policajka iz Brazila poznata pod nadimkom “Barbi policajka” otpuštena je 12. marta nakon što je objavila svoje golišave fotografije na Instagramu, dok se tobože oporavljala od povrede. Ona sada tvrdi da joj je naneta nepravda i žali se zbog odluke Policijske uprave u Rio de Žaneiru, prenosi Dejli star.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/dedessa_christine

Andresa Kristin Medeiroš dos Santoš (33) slikala se na žurci u kupaćem pored bazena dok je bila na bolovanju jer je upucana u levu nogu.

Međutim, njen advokat tvrdi da je ona žrtva progona i da planira da uloži žalbu sledeće nedelje. Nabildovana policajka bujnih oblina je inače dobila značku 2010. godine.

Zvaničnici iz policije su saopštili da je metak pogodio u levo stopalo u julu 2018. zbog čega je “uklonjena sa radnih obaveza”.

Međutim, nešto više od mesec dana nakon što je zadobila povredu, 30. avgusta je postavila video na Instagramu kako radi vežbe u teretani.

Policija je rekla da je zatim viđena kako “pleše i nosi štikle” na dva događaja u decembru te godine. Za to vreme je trebalo da bude “na odsustvu zbog lečenja na ortopedskoj klinici”

Vratila se na posao u januaru 2019. sa preporukom da ne provodi mnogo vremena na nogama, ali je ponovo uhvaćena kako pleše u štiklama na dve žurke tog meseca.

U saopštenju policije navodi se da je Andresa otpuštena jer se ponašala neprikladno i više puta odlazila na bolovanje, dok je redovno obavljala fizičke i društvene aktivnosti koje nisu u skladu sa prijavljenim zdravstvenim stanjem.

(Espreso / Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.