MAJKA ČETVORO DECE JE UPALA U VELIKI PROBLEM: Poplava joj je UNIŠTILA KUĆU, a onda se desio još 1 HOROR!
Poplava, Foto: Marko Nikolić

katastrofa

MAJKA ČETVORO DECE JE UPALA U VELIKI PROBLEM: Poplava joj je UNIŠTILA KUĆU, a onda se desio još 1 HOROR!

Ona tvrdi da je kuća u ulici Pil savršena da odgovara njenim potrebama i potrebama njene porodice i nudi poznato okruženje njenoj deci sa invaliditetom

Objavljeno:

Majka iz britanskog Hala tvrdi da su ona i njeno četvoro dece ostali bez krova nad glavom nekoliko meseci nakon što je poplavljena njihova privatna iznajmljena imovina.

Tara Grindi i njena deca već mesecima odsedaju u hostelu u gradu. Tara tvrdi da joj je gradsko veće Hala ponudilo kuću za koju veruje da je “neupotrebljiva i opasna”.

Ona kaže da iako je savet obećao da će raditi na kući pre nego što se uselila, nijedan posao nije počeo otkako joj je to ponuđeno pre šest nedelja.

Tara je čuvala svoje stvari u iznajmljenom imanju svoje bake dok je boravila u hostelu, ali je tada dobila užasnu vest da je njena baka preminula pre dve nedelje. Molila je savet da joj dopusti da ostane u kući njene bake u ulici Pil, jer je trenutno prazna i gde je odrastala njena porodična kuća, ali joj je savet navodno rekao da to nije moguće, jer je ponuđena druga nekretnina.

Tara ima četvoro dece, starosti od devet meseci do 18 godina. Njen najstariji sin ima Aspergerov sindrom, a najmlađi ima Daunov sindrom i ima respiratorne probleme. Pronalaženje bezbednog i domaćeg imanja je Tarin prioritet broj jedan, kako bi svoju decu odgajala na način na koji zaslužuju.

Porodica je prošle godine ostala bez krova nad glavom, kada je Tarin najstariji sin, koji je na autističnom spektru, slučajno ostavio česmu pri izlasku iz kuće. Kuća je bila poplavljena i morali su da budu smešteni u Donington Kortu.

U hostelu su živeli mesecima, pre nego što im je ponuđena kuća u Elerbi Grouvu.

– Kada sam posetila imanje, srce mi se steglo. Nisam uspela ni da uđem unutra, koliko je odvratno i neupotrebljivo. Bašta je opasna, a prethodni vlasnik je za zemlju pričvrstio njihov zarđali trampolin koji se ne može ukloniti. Razgovarala sam sa komšijama i ljudima koji prolaze pored imanja, i čini se da misle da su u ovoj kući narkomani često razbijali prozore od besa. Kao samohrana majka sa četvoro dece, to nije bezbedno mesto za podizanje porodice i bojim se da bi se moglo dogoditi nešto strašno – navela je Tara.

Tara je pozivala gradsko veće Hala da joj dozvoli da se vrati u imanje svoje bake, koje je bilo njeno detinjstvo. Ona tvrdi da je kuća u ulici Pil savršena da odgovara njenim potrebama i potrebama njene porodice i nudi poznato okruženje njenoj deci sa invaliditetom.

Komšije su se ponudile da pokrenu peticiju da bi joj savet pustio da se useli, jer Taru i njenu porodicu smatraju stanovnicima.

(Espreso / Hull live)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.