NAJZGODNIJA BOGINJA HOLIVUDA JEDE SAMO OVO ZA DORUČAK!
Megan Foks, Foto: Profimedia

super zdrava i lepa

NAJZGODNIJA BOGINJA HOLIVUDA JEDE SAMO OVO ZA DORUČAK!

Obično ima tri mala obroka dnevno i dve obilnije užine između

Objavljeno:

Megan Foks važi za jednu od najlepših žena na svetu, čak ni najveći kritičari ne mogu da joj nađu manu. Savršeno pravilnih crta lica, zelenih očiju i tela na kojoj joj pola planete zavidi, svako bi pomislio da joj je majka priroda podarila sve što se podariti može.

Istina je da ova majka troje dece i te kako vodi računa o ishrani, vitkom stasu i pre svega zdravlju. Lepotica ne jede prerađene namirnice i one bogate ugljenim hidratima. Ovo je potvrdio i njen verenik Mašin Gan Keli u jednom intervjuu.

"Ona se hrani super zdravo. Sve je bez glutena i organsko na njenom meniju."

Tačnije, Megan praktikuje dijetu od pet faktora koju joj je prepisao njen lični trener Harli Pasternak. Obično ima tri mala obroka dnevno i dve obilnije užine između.

1 / 16 Foto: Printscreen/Instagram

A evo šta tačno jede za doručak, ručak i večeru slavna glumica...

Doručak

Megan započinje dan bogatim doručkom koji se sastoji od belanaca, badema i ovsenih pahuljica.

"Fokus je na proteinima, vlaknima i zdravim mastima", rekao je Pasternak.

Bademi su orašasti plodovi sa najviše vlakana, vitamina E i riboflavina, a imaju oko 6 g biljnih proteina. Belanca u jednom velikom jajetu imaju oko 4 grama proteina. Tako da doručak sadrži dovoljnu količinu belančevina da Megan drže sitom nekoliko sati.

Foksova izbegava alkohol i energetska pića, a dan počinje kafom.

"Najgora stvar koju stavljam u svoje telo je kafa jednom dnevno", rekla je jednom prilikom.

Ručak

Salate sa piletinom ili lososom na žaru su obično Meganin izbor za ručak. Pasternak preporučuje da piletina ili riba budu veličine ruke. Kontrola porcija je ključna, a glumica kad želi da smrša, pije jabukovo sirće ili njime začini salatu.

Večera

Ako losos nije bio za ručak, onda se definitivno nalazi na jelovniku za večeru.

"Megan Foks me je konačno poslušala… Sada obožava lososa i jede ga barem jednom dnevno. Veća količina sašimija od lososa, salata od krastavaca, miso supa i malo zelene soje", otkrio je Pasternak.

Grickalice

Glumica uspešno odoleva grickalicama, ona ima dve nutritivno izbalansirane užine između obroka: jednu između doručka i ručka, a drugu između ručka i večere ili posle večere. Megan voli smutije, a njen nutricionista je otkrio i koji su joj omiljeni.

"Omiljen joj je crveni smuti, od bilo kog bobičastog voća, čaj od kardamona, merica proteinskog praha i malo bademovog mleka."

Glumica takođe pije proteinske šejkove tokom dana, a voće jede uveče. Pošto ne unosi mnogo ugljenih hidrata, voće je zdrav izvor ovog nutrijenta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.