BUTKA JE MRAK, A GRUDI SAMO SEVAJU! Misica koja je smotala Vlahovića paradirala u VRELOM izdanju! (VIDEO)
Karolina Stramare/Dušan Vlahović, Foto: Printscreen/Instagram/@carolinastramare_, Profimedia

HALJINA MALO TOGA POKRIVA

BUTKA JE MRAK, A GRUDI SAMO SEVAJU! Misica koja je smotala Vlahovića paradirala u VRELOM izdanju! (VIDEO)

Atraktivna manekenka (23), koja inače radi i kao novinarka u Seriji B, pojavila se u javnosti u haljini koja je privukla veliku pažnju

Objavljeno: 13:44h

Dok ih mediji danima unazad poveziju i tvrde da među njima nešto ima, Dušan Vlahović i bivša Mis Italije Karolina Stramare odvojeno blistaju svako u svom polju.

Prema navodima medija na Apeninima, srpski napadač nalazi se u ljubavnoj vezi sa Stramare, devojkom koja je bila Mis Italije za 2019. godinu, glasi pisanje "Novele 2000", koje prenos Gazeta, Tutosport i drugi...

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/@carolinastramare_

Navodno, Dušan i Karolina već su zajedno proslavili rođendane, obzirom da je samo jedan dan razmak između njihovih datuma rođenja...

Vlahović je za Juventus pre nekoliko dana postigao svoj debitantski gol u Ligi šampiona posle samo 32 sekunde, zatim je u subotu veče dao dva gola Empoliju, dok je Karolina zasijala na 'Nedelji mode' u Milanu.

Atraktivna manekenka (23), koja inače radi i kao novinarka u Seriji B, pojavila se u javnosti u haljini koja je privukla veliku pažnju pre svega zbog dubokog izreza na butini, ali i dubokom dekolteu.

Karolinu inače zovu italijanska Megan Foks zbog neverovatne sličnosti sa ovom holivudskom glumicom, a nedavno je odgovarala i na pitanja svojih obožavalaca gde se dotakla svoje emotivnosti u ljubavnim vezama.

- Volim jake emocije, često se prepustim, ali samo ako sam ubeđena da je vredno toga. Više volim da povredim sebe nego da živim sa kajanjem i raskidam samo kada nema reciprociteta, ali dajem svoje srce i postajem tako meka. Od svega ovoga jedva da sam se ikada pokajala.

Vredi pomenuti i to da se ni Dušan ni Karolina nisu oglašavali kada su u pitanju navodi da su zajedno.

- Nikada nisam pričala o svom privatnom životu za 7 godina na Instagramu. Stvari koje mogu da destabilizuju naše raspoloženje moraju da budu sačuvane. Od kada sam naučila da ne pridajem pažnju zlobi drugih, izbegavam rizik.

Interesantno je da je ubrzo obrisala sve ove objave sa svog storija na Instagramu.

Ispod možete videti još Karolininih fotki.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.