USELILI SE U KUĆU, PA SE SUOČILI SA HOROROM: Ono što im se POJAVILO U SOBI je zabrinjavajuće, KAMERE SVE SNIMILE
Kuća, Foto: Printscreen/Youtube/ Dogtooth Media

užasavajuće

USELILI SE U KUĆU, PA SE SUOČILI SA HOROROM: Ono što im se POJAVILO U SOBI je zabrinjavajuće, KAMERE SVE SNIMILE

– Raspitao sam se kod komšija i saznao da je u pitanju bila starija žena koja je umrla u toj kući, tačnije u spavaćoj sobi

Objavljeno: 19:35h

Džoj i Ejmi Radke, par iz grada Šekopi u Minnesoti, uvereni su da imaju dokaz da se u njihovom domu odvijaju paranormalne aktivnosti i da prethodna stanarka ipak nije napustila kuću uprkos tome što je preminula.

Oni, naime, tvrde da im se pokojnica ukazala pre neko veče, a prizor su navodno podelili na snimku nadzorne kamere.

– Kada smo pre dve godine iznajmljivali kuću, upozoreni smo da se u njoj odvija nešto sablasno. I prethodna podstanarka tvrdila je da oseća demonske entitete, da je progoni osećaj kao da je neko posmatra dok spava – kazao je Džoj Radke i otkrio zašto veruje da je u pitanju žena koja je preminula pre nekoliko godina.

– Raspitao sam se kod komšija i saznao da je u pitanju bila starija žena koja je umrla u toj kući, tačnije u spavaćoj sobi. Dok su je lekari iznosili, još je na sebi imala spavaćicu – naglasio je.

S obzirom na to da je snimak toliko lošeg kvaliteta da ništa nepobitno ne dokazuje, na trenutak se zaista čini kao da u hodniku ispred spavaće sobe stoji neko tamnije kose i odeven u belu spavaćicu, a prilično uznemireno reagovale su i mačke.

Jedna se sakrila ispod stola i gledala u tu tačku, dok je druga “strateški” pobegla.

(Espreso / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.