UKRAJINKA HTELA DA PROŠVERCA MUŽA PREKO GRANICE: Ne biste verovali na kojem mestu su ga USPELI PRONAĆI (FOTO)
Muž, Foto: Printscreen/Facebook

HIT

UKRAJINKA HTELA DA PROŠVERCA MUŽA PREKO GRANICE: Ne biste verovali na kojem mestu su ga USPELI PRONAĆI (FOTO)

– Kako se ispostavilo, supruga je na ovaj način pokušala da prošvercuje oca svoje dece preko granice. Graničari nisu propustili putnika jer je zabranjen prelaz muškarcima između 18 i 60 godina starosti – javila je ukrajinska Služba granične straže

Objavljeno: 16:59h

Punoletni muškarci iz Ukrajine ne smeju da napuste zemlju, ali jedan 37-godišnjak sakrio se u kutiji za igračke u automobilu i sa suprugom i dvoje dece pokušao je da napusti Ukrajinu.

Granična policija uhvatila ga je na prelazu Rosošani s Moldavijom. Automobil pun igračaka i dečjih potrepština izgledao im je sumnjivo, a nakon što su proverili dokumente ženi i deci, pregledali su gepek. Tamo su našli muškarca u kutiji za igračke.

– Kako se ispostavilo, supruga je na ovaj način pokušala da prošvercuje oca svoje dece preko granice. Graničari nisu propustili putnika jer je zabranjen prelaz muškarcima između 18 i 60 godina starosti – javila je ukrajinska Služba granične straže.

Ukrajinka
foto: Printscreen/Facebook

Protiv 37-godišnjaka podneta je tužba za pokušaj neovlašćenog prelaska državne granice, a tužba će biti podneta i protiv supruge koja je prema članu 332. Kaznenog zakona pokušala nezakonito da prevede osobe preko državne granice u Ukrajini.

Što se tiče zabrane napuštanja države, postoje i odstupanja poput medicinskih razloga, ako otac brine o troje ili više dece, ako sam odgaja dete, ako ima dete sa invaliditetom ili ako je usvojio dete. Dvoje dece ne ulazi u te izuzetke, javlja Index.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.