POVEĆALA POLNI ORGAN PA ZAMALO UMRLA: Nećete verovati kako sada izgleda (FOTO)
Amerikanka, Foto: Printscreen/Instagram

strašno

POVEĆALA POLNI ORGAN PA ZAMALO UMRLA: Nećete verovati kako sada izgleda (FOTO)

Amerikanka koja ima samo 25 godina je sinonim za ekstremne plastične operacije a upravo je pokazala najnoviji zahvat kome se podvrgla – četvrtoj prepravci nosa kako bi dobila „Barbi nos“ i „mačije oči“, operaciji koja daje efekat podignutih i zategnutih očiju

Objavljeno: 15:46h

Pre četiri godine je zamalo umrla zbog operacije povećanja vagine, sada je pokazala kroz šta prolazi da bi dobila „Barbi nos

Devojka koja je poznata pod Instagram nikom Meri Magdalen potrošila je više od 100.000 dolara na brojne plastične operacije i estetske zahvate ali ne planira da stane, sve i ako će je to koštati zdravlja.

Amerikanka koja ima samo 25 godina je sinonim za ekstremne plastične operacije a upravo je pokazala najnoviji zahvat kome se podvrgla – četvrtoj prepravci nosa kako bi dobila „Barbi nos“ i „mačije oči“, operaciji koja daje efekat podignutih i zategnutih očiju.

Sve što radi dokumentuje na Instagramu, a cilj joj je da što više liči na „šumsku vilu“ a na tom putu trpi ogromne bolove uključujući naduvenu usnu koju danima ne može da pomeri zbog novih filera.

– Još sam otečena od operacije nosa, pa mi je čudno i da čak pričam – poručila je ova devojka koja kaže da je ne interesuje šta drugi misle zbog promena na njenom licu, ali i podjednako vidljivih ostalih operacija, uključujući i ekstremno povećanje grudi.

Na majici koju je pokazala na mrežama ispisala je sve ono što je promenila na svom telu ali i komentar na stavove onih koji to ne odobravaju. Tu je kako kaže stari spisak operacija, 3 operacije nosa, 4 povećanja grudi, nekoliko liposukcija, impanti u zadnjicu i ubrizgavanje impanta u lice, dva puta podizanje obrva, nekoliko ubrizgavanja sala u lice i nebrojeno puno filera, i naravno operacija vagine tokom koje je umalo umrla.

Operaciju je imala 2018. godine u pokušaju da postane žena sa „najdebljom vaginom na svetu“. Kako je Mari ispričala, njena vagina je pravljena po posebnoj meri ali se procedura zakomplikovala pa je umalo preminula na stolu jer je počela da krvari. Na pitanje kako joj sada izgleda polni organ kaže da je „naduven“ i da je to permanentno stanje kom je težila.

Sada je samo nastavila u istom ritmu. Naredne nedelje ide na transplantaciju obrva, korekciju vilice i usana i smatra da će tada završiti sa svim prepravkama na licu.

– Moram još da nosim zaštitu za nos, ali sam ga videla juče i izgleda savršeno. Poput je lažnog nosa Barbike i to je tačno ono što sam htela – ispričala je ona.

Kako u Americi više nisu hteli da je prime ni na jednu kliniku jer su zahvati na njenom licu u ovom trenutku već previše rizični, ona je otišla u Rusiju.

Mari je inače odrasla u prilično religioznoj familiji u kojoj nije smela ni da gleda sve Diznjnijeve crtaće, ali se suprostavila roditeljima već sa 12 godina kada je postala seksualno aktivna i probala droge. Do 17. godine već nije živela sa njima. Počela je da se bavi striptizom i povremeno radi kao eskort dama, ali kada je povećala broj pratilaca na Instagramu i TikToku pa se za nju pročulo, počela je da zarađuje preko OnlyFans.đ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.