VANESA JE SA DUBOKIM DEKOLTEOM I VRELOM GUZOM PROŠETALA DETE DO ŠKOLE: Pogledajte kako su roditelji ODREAGOVALI, AU
Vanesa Medina, Foto: Printscreen/instagram/vanesita_medina_c

NEVEROVATNO!

VANESA JE SA DUBOKIM DEKOLTEOM I VRELOM GUZOM PROŠETALA DETE DO ŠKOLE: Pogledajte kako su roditelji ODREAGOVALI, AU

MAJKA je uzvratila roditeljima koji su je napali jer je sina ostavila u školu u kratkom ružičastom odelu koje je pokazalo njene obline.

Objavljeno:

Vanesa Medina, manekenka i pravnica, snimljena je ove nedelje u školi svog deteta u bolivijskom gradu Santa Kruz de la Sijera.

Kratki snimak, koji je snimio jedan roditelj čije dete pohađa istu školu, prikazuje Vanesu u pripijenom odelu za igru.

Može se videti kako izlazi iz svog automobila i hvata torbu svog deteta pre nego što ga otprati do kapije. Odvažna odeća imala je gornji deo sa dubokim izrezom na leđima i grudima.

Snimak je podeljen sa ostatkom zajednice

Dok se Vanesa okreće da se vrati u svoj auto, žena koja je snima komentariše da je odeća "neprikladna" pred malom decom. Takođe je prokomentarisala da to nije prvi put da je Vanesa obukla nešto otkrivajuće dok dovodi dete u školu.

Ali Vanesa nije odustajala i otišla je na društvene mreže da uzvrati onima koji pokušavaju da je osramote zbog njene odeće.

Ona je rekla: „Želela sam da izrazim zahvalnost svima koji su slali poruke podrške, znake naklonosti i zahvalnosti sa tako lepim rečima, i braneći me na društvenim mrežama zbog onog snimka koji je sa lošim namerama protiv mene postao viralan koji je majka snimila, želeći da me ocrni, izlažući sa takvim prezirom prema meni, a pritom razotkrivajući identitet mog četvorogodišnjeg sina, ne znajući da je to zločin."

1 / 1 Foto: Printscreen/instagram/vanesita_medina_

Ona je dodala: „Ja sam zdrava mama koja vredno radi i brinem o svom sinu sa svom ljubavlju na svetu i nikome ne činim ništa loše. LJudi koji me poznaju znaju da imam srce puno ljubavi i vrednosti."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.