TAMARI PRONAŠLI MNOŠTVO EKSPLICITNIH FOTOGRAFIJA! Zbog onog što su uradili SA NJIMA, doživela je NERVNI SLOM (FOTO)
Tamara Baez, Foto: Printscreen/Instagram

ŠOKANTNO

TAMARI PRONAŠLI MNOŠTVO EKSPLICITNIH FOTOGRAFIJA! Zbog onog što su uradili SA NJIMA, doživela je NERVNI SLOM (FOTO)

Mnogi su se, naravno, rugali na račun njenog neprepoznatljivog izgleda iz mlađih dana

Objavljeno: 14:42h

Tamara Baez, poznata argentinska umetnica i influenserka, istakla je da je ove nedelje ponovo hakovan njen Instagram nalog, a da je ovog puta bila na ivici nervnog sloma.

Najavila je da ovog puta neće odustati i da će se osvetiti hakerima, a da će pre toga policija i tužilaštvo imati posla, kako bi otkrili ko to radi i ko uporno pronalazi njene intimne fotografije iz adolescentskog perioda, prenosi Kalle Blue Radio.

Fotografije Tamare Baez odgovaraju njenom tinejdžerskom periodu, kada još nije postala influenserka, niti je postala poznata širom zemlje.

Nakon što joj je ponovo hakovan nalog, uspela je da povrati svoju šifru i informacije, ali šteta je već načinjena i čitava Južna Amerika je videla fotografije iz njenim mlađih dana za koje ona nikako nije želela da se vide.

Nakon objavljivanja slika, na TikToku je napravljeno nekoliko video zapisa u kojima se upoređuje kakva je bila ranije, a kako danas izgleda.

Tamara Baez
foto: Printscreen/Tiktok

Svi se slažu da joj je slava mnogo pomogla i doprinela njenom izgledu, a žešći kritičari tvrde da “ranije nije ličila ni na šta”.

Jedna od najkomentarisnijih fotografija na društvenim mrežama bila je ona na kojoj je Tamara imala potpuno drugačiju kosu, jer je nosila tamnu nijansu i šiške.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.