DA LI JE ONA NAJMLAĐA TRUDNICA IKAD? Kada vidite SA KOLIKO GODINA JE ZATRUDNELA NEĆE VAM BITI DOBRO (VIDEO)
Medi Lambert, Foto: Printscreen/Instagram/maddieelambertt

VAU!

DA LI JE ONA NAJMLAĐA TRUDNICA IKAD? Kada vidite SA KOLIKO GODINA JE ZATRUDNELA NEĆE VAM BITI DOBRO (VIDEO)

Lagala je mamu i sve ostale, tri meseca, dok nije završila kod doktora jer joj nije bilo dobro

Objavljeno:

Medi je ostala trudna već u 14 godini. Kako bi pružila podršku svim mladim devojkama koje ostanu rano trudne često govori o svom životu kako bi pružila podršku onima kojima se dogodi isto što i njoj.

Tri meseca se zavaravala da nije trudna, jer eto ima tek 14 godina, a devojke s 14 godina ne ostaju trudne. Tinejdžerske trudnoće se događaju i najčešće devojka kojima se ovo dogodi, naiđu na brojne osude od svoje okoline, kako od prijatelja tako i od porodice. Medi potiče iz jednog malog gradića u Teksasu, gde se kako je ispričala, u školi ne govori mnogo o zaštiti i nema seksualnog odgoja. Jedini savet koji su im dali je 'ne radite to'. Iako danas zna da je bila glupa, tada je mislila da je teško ostati u drugom stanju i da se to ne dešava tako lako. I onda se to desilo njoj- sa njenim prvim dečkom. S 14 godina, piše Teen385.

Shvatila je vrlo brzo o čemu se radi jer je prestala da dobija menstruacije. Lagala je mamu i sve ostale, tri meseca, dok nije završila kod doktora jer joj nije bilo dobro. Jedna stvar koje se najviše bojala u celoj toj priči je da će je porodica izbaciti iz kuće i odreći je se, jer je videla da se to došava. Kada je doktorka rekla njenoj mami istinu, Medi je mislila da je to to. Ali mama i cela uža porodica pružili su joj podršku o kakvoj nije ni sanjala. Celu je svoju priču ispričala u YouTube videu.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/maddieelambertt

Medi danas ona ima 19 godina, njena ćerka ima 4 godine i srećna je, ali nije joj nikako bilo lako sa 14. Ostali tinejdžeri su joj se rugali i nazivali ju svakakvim imenima, ali imala je podršku porodice, i to joj je bilo najvažnije. Iako je bila trudna tako rano, nije odustala od škole i uskoro upisuje fakultet, a njena ćerka osnovnu školu, piše Teen385.

Bonus video:

19:20

TINA IVANOVIĆ U PROGRAMU UŽIVO DALA OGLAS Živela u 2000 kvadrata, sada ima jak razlog da proda svoju vilu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.