ZAVRŠILA JE NA SAJTU ZA ODRASLE, A SADA JE NA OVO MESTO STAVILA LENJIR: Kada vidite zbog čega, ONESVESTIĆETE SE
Trejsi Kis, Foto: Printscren/Instagram

ŠOKANTNO

ZAVRŠILA JE NA SAJTU ZA ODRASLE, A SADA JE NA OVO MESTO STAVILA LENJIR: Kada vidite zbog čega, ONESVESTIĆETE SE

Trejsi Kis bukvalno nikoga nije ostavila ravnodušnim nakon što je objavila značenje svoje najnovije tetovaže

Objavljeno:

Ova 34-godišnja influenserka tetovirala je na nadlaktici lenjir. Sigurni smo da već imate pretpostavku da lenjir nema nikakvo simboličko značenje. Trejsi je ovo uradila kako bi mogla da izmeri dužinu polnog organa muškarca sa kojim se viđa.

“Muškarci traže da zadrže moji donji veš, pramen kose ili da im šaljem provokativne fotografije. Sada ja želim da merim veličinu polnog organa.”

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram

Otkrila je i da prijatelji misle da je tetovaža ekstremna i šokantna. Mnogi su prokomentarisali da je potpuno neprimereno pitati muškarca da izmeri penis, ali Trejsi smatra da će joj baš ova tetovaža pomoći u životu.

Trejsi je inače samoproglašena zavisnica od seksa, ali i majka dvoje dece. Trejsi inače zarađuje i tako što deli i prodaje svoje provokativne fotografije na "OnlyFans" ali tvrdi da njena nova tetovaža nije tu da poredi ili ocenjuje muškarce na osnovu veličine njihovih intimnih delova. Ona je na snimku pokazala i kako ovo izgleda, ali je koristila obično povrće.

Ona je objasnila: „Znam da se neki muškarci mogu osećati nesigurno u vezi sa devojkama koje procenjuju veličinu i učinak njihove muškosti, baš kao što bismo se i mi devojke osećale potpuno isto. „Ali za mene, saznanje o veličini ne znači da ga osuđujem ili poredim sa drugima, već sitniji detalji čine ovo iskustvo još uzbudljivijim . Mama dvoje dece je dodala : „Svako je jedinstven i dolazi u različitim oblicima i veličinama i ta individualnost je ono što je tako divno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.