ŽENA MISLILA DA JOJ KREĆE KAMEN IZ BUBREGA, PA OTIŠLA KOD LEKARA: Ovome se nije nadala, život joj se PROMENIO
Žena, Foto: Profimedia

nenadane novosti

ŽENA MISLILA DA JOJ KREĆE KAMEN IZ BUBREGA, PA OTIŠLA KOD LEKARA: Ovome se nije nadala, život joj se PROMENIO

Jako se uplašila misleći da je u pitanju kamen u bubregu, pa je odmah otišla kod lekara.

Objavljeno:

Bračni par Niki i Kelse Garlik, godinama su pokušavali da se ostvare u ulozi roditelja, ali im to nije išlo najbolje, a onda se ođednom bukvalno dogodilo čudo.

Kako su skoro odustali od borbe za potomstvo, Niki i Kelse su odlučili da usvoje dvoje dece i da se brine o njima. Iznenada pre mesec dana, ova učiteljica, počela je da oseća bolove u stomaku dok je bila u školi. Jako se uplašila misleći da je u pitanju kamen u bubregu, pa je odmah otišla kod lekara, a tamo su joj rekli da je u 34. nedelji trudnoće. Odmah je pozvala supruga.

- Hej, nećeš poverovati u ovo. Je*eno sam trudna. Ne samo da sam trudna, nego sam trudna 34 nedelje - rekla je Niki svom suprugu preko telefona. NJoj je tada dijagnostifikovana preeklampsija pa su lekari želeli da odmah rodi bebu. Na kraju je dobila sina carskim rezom deset sati nakon što je stigla u bolnicu.

Ova beba je čudo za koje nismo znali da postoji. Saznali smo da čekamo dete i porodila sam se u razmaku od desetak sati. Ovo je nestvarno - rekla je presrećna novopečena mama.

(Espreso/MagazinNovosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.