MARIJANA (9) STRADALA NA BIZARAN NAČIN: Plivala u bazenu, a onda joj se kosa ZAPETLJALA U SLIVNIK!
Marijana, Foto: Printscreen/Youtube/inscreva-se canal Marcelo Martins itabirito

tuga

MARIJANA (9) STRADALA NA BIZARAN NAČIN: Plivala u bazenu, a onda joj se kosa ZAPETLJALA U SLIVNIK!

Marijana dos Anhos Farijas igrala se sa porodicom kad joj se kosa uplela u slivnik 12. februara

Objavljeno:

Devetogodišnja devojčica utopila se na proslavi 75. rođendana svoje bake, nakon što joj se kosa zamrsila dok je plivala u slivniku bazena u klubu u centralnozapadnoj brazilskoj državo Mato Groso do Sul.

Marijana dos Anhos Farijas igrala se sa porodicom kad joj se kosa uplela u slivnik 12. februara. Nije uspela da se oslobodi i utopila se. U pomoć su joj priskočili i njen otac i jedan od rođaka, koji su uskočili u bazen. Kad su je izvukli van, otac je pokušao da je reanimira jer je bila bez svesti.

Pozvali su hitnu pomoć koja je devojčicu prevezla u lokalnu bolnicu, gde je samo proglašena njena smrt. Policija opštine Dois Irmao do Buriti ispituje tragični incident kako bi se ustanovilo da li je on posledica greške kluba u kojem se održavala proslava.

- Potvrdićemo da li je u pitanju bila nesreća ili nemar ili propust odgovornih za ovo mesto – rekla je šef policije Karen de Kveroz.

“Dejli mejl” podseća da je Marijana poginula svega dva meseca nakon što se 13-godišnja Marija Rita Pimentel zamalo utopila u sličnom incidentu u kući u Teresini u državi Pjaui. Tinejdžerka je plivala u bazenu početkom decembra prošle godine kad joj se kosa uhvatila u odvod bazena.

Provela je skoro dve minute pod vodom nakon čega je otac njene prijateljice uzeo nož i odsekao pramen kako bi je oslobodio. Bila je u nesvesti oko 10 minuta pre nego što se povratila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.