OTAC MONSTRUM KRIV JER JE DETE POPILO OTROV: Direktno odgovoran za smrt ROĐENOG DETETA!
Brendon Kervera, Foto: Facebook

jezivo

OTAC MONSTRUM KRIV JER JE DETE POPILO OTROV: Direktno odgovoran za smrt ROĐENOG DETETA!

Otac je odmah uhapšen, a traaga se za još jednom osobom

Objavljeno:

Brendon Kervera (28) uhapšen je u San Antoniju zbog sumnje da je direktno kriv za smrt svog četvorogodišnjeg sina Bendžamina.

Brendon je uhapšen nakon što je policija dobila snimak napravljen mobilnim telefonom na kom dete moli za vodu i hranu, navodi se u izjavi “pod zakletvom”.

U izjavi o hapšenju takođe se navodi da je dečak, koji je umro prošlog leta, bio toliko žedan da je morao da popije dezinfekciono sredstvo, ne znajuću šta se može dogoditi.

Policija San Antonija došla je do šokantnog snimka sa telefona člana porodice pre nego što je uhapsila oca monstruma.

Četvorogodišnji dečak prebačen je u bolnicu 17. avgusta sa modricama i plavetnilom po telu i bio je u besvesnom stanju, prenosi Njujork post.

U izjavi se takođe navodi da su vlasti pronašle zaključane ormariće i frižider u kući u Teksasu u kojoj se dogodio zločin, kao i to da je dete pronađeno zaključano u sobi na dušeku prekrivenom mrljama od urina.

Lala Flores, žena koja se predstavlja kao majka pokojnog dečaka, nedavno je na Fejsbuku rekla da će “pravda biti zadovoljena”.

– Pravda će biti zadovoljena, moj anđelčiću, i to ćemo svi znati kada pravda dođe na red. Nikada neću razumeti zašto se to dogodilo od strane takozvanih voljenih. Uvek ćeš biti u mom srcu i mislima. Mama će uvek voleti tebe i tvog starijeg brata – napisala je žena.

Prema kancelariji sudske medicinske službe okruga Bekar, uzrok Bendžaminove smrti bio je glad.

U slučaj je navodno umešan i još jedan osumnjičeni koji još nije priveden.

(Espreso / New York post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.