UČENICIMA NA TELEFONE STIGAO PO*NIĆ U KOME JE NJIHOVA PROFESORKA: Pogledajte S KIM GA JE SNIMILA
Ilustracija, Foto: Profimedia

hit

UČENICIMA NA TELEFONE STIGAO PO*NIĆ U KOME JE NJIHOVA PROFESORKA: Pogledajte S KIM GA JE SNIMILA

Koliko je zasad poznato, profesorkaje kućni pornić snimila sa svojim dečkom

Objavljeno:

Neimenovana profesorka iz Ohija suspendovana je nakon što je dvestotinjak učenika jedne javne srednje škole u Clevelandu na svoje mobitele primilo njen kućni pornić.

Eksplicitan zapis bio je sačuvan na njenom mobitelu, a policija u ovome trenutku pokušava shvatiti kako je dospeo došao do školaraca, odnosno, ko je za to odgovoran.

Junakinja priče istražiocima je kazala da ona definitivno nije bila ta koja je uključila značajku AirDrop i sadržaj mobitela podelila s učenicima, a da se neko mogao poigrati s njenim mobitelom, potvrdio je i Alex Hamerstone, stručnjak za sigurnost iz firme TrustedSec.

"Ako je ostavila mobitel bez nadzora, moguće je da je neko provalio. Prilično je lako saznati nečiju šifru. I ako neko ima loše namere, prva stvar koju će učiniti kada dobije pristup vašem telefonu je pregledati vaše slike, pogledati imate li možda privatan folder i što se nalazi u njemu", kazao je.

Koliko je zasad poznato, profesorka je kućni pornić snimila sa svojim dečkom, a slučaj je policiji prijavio direktor škole.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.