SONJU SU UMALO UBILI ZBOG ZLOČINA NJENOG MUŽA: Koljač je otkrio njenu DUGO čuvanu TAJNU! (VIDEO)
Sonja, Foto: Printscreen/Youtube/erikinhacapelli

NEUOBIČAJENA LJUBAVNA PRIČA

SONJU SU UMALO UBILI ZBOG ZLOČINA NJENOG MUŽA: Koljač je otkrio njenu DUGO čuvanu TAJNU! (VIDEO)

Bračne posete nisu dozvoljene u Ujedinjenom Kraljevstvu, što je pravilo koje, naravno, nema veliku podršku među zatvorenicima, posebno među osuđenicima na doživotnu zatvorsku kaznu

Objavljeno: 19:12h

Od trenutka kada je njen muž Piter Satklif poznatiji kao “Jorkširski trbosek” uhapšen zbog niza ubistava 1981. godine, Sonja Satklif je postala meta zlostavljanja i ličnih napada.

Njena kuća u Bredfordu nekoliko puta je bila meta bombaša i provalnika, a bomba koja je bačena prouzrokovala je veliku materijalnu štetu.

Piter Satklif je u međuvremenu osuđen na doživotnu kaznu zatvora, a gradom su kružile priče da je Sonja znala za vladavinu terora njenog muža, inače vozača kamiona u to vreme.

U knjizi koju je napisao Alfi Džejms 20 godina kasnije, a koji je poznavao Satklifa, otkriveno je da je Sonja “čista kao sneg” i da su optužbe na njen račun samo puka nagađanja.

– Kad bih došao kući, Sonja bi bila u krevetu. Izlazio sam kasno da igram snuker sa momcima iz susedstva, a potom bih ih ostavljao i onda odlazio na “misiju”. Kada sam bio daleko, zvao sam je noću govoreći: “Oh, ne mogu da se vratim, nemam dovoljno sati vožnje, pa ne mogu da se vratim. Ti se zaključaj i idi u krevet”, tako da nije brinula za mene – rekao je, navodno Satklif.

Nikada nije bilo dokaza ili nagoveštaja da je Sonja imala saznanja o Satklifovim zločinima pre njegovog hapšenja, ali tračevi i pretnje nikada nisu prestajale.

Mnogo godina nakon presude, Sonja je još uvek primala “otrovna” i preteća pisma.

– Primala je preteća pisma, anonimna, naravno, kukavička kopilad. Kada joj prete, mora da se suoči sa svime. Ona je podložna ovom smeću. Oni je terorišu i ti ljudi nemaju ni najmanju empatiju i znaju da se ona sve vreme savršeno ponašala. Mnogo je trpela i propatila, dobra je devojka – naveo je Satklif.

Sonja se kasnije ponovo udala nakon što su se ona i Satklif razveli 1994. godine, ali je nastavila da podržava svog bivšeg muža i bila mu je najbliža osoba kada je umro u 74. godini u novembru 2020. godine.

– Bila je sa mnom mnogo, mnogo godina, pre nego što je i pomislila da se rastanemo. Svaka joj čast, a onda i nakon toga, kada sam joj predložio da nađe nekog drugog, ona i dalje dolazi da me vidi. Mora da me je zaista mnogo volela. Većina žena bi samo oprala ruke od nekoga, ali ona me je tako dobro poznavala. Niko nije mogao da traži bolju, lojalniju ženu nego što mi je Sonja bila, a kao prijatelj ona je i dalje odana, i da, veoma sam ponosan na nju. Ona je anđeo – kazao je Jorkširski trbsek.

Kao i svakom drugom dugogodišnjem zatvoreniku, Satklifov um bi ponekad odlutao u drugi život koji je mogao da ima da nije počinio svoje zločine.

– Ponekad mislim da vreme prolazi brzo, ali onda shvatim drugi put da prolazi sporo. Samo zavisi u kakvom sam raspoloženju. Prošlo je sve to vreme otkako sam vodio ljubav sa Sonjom i sve to, otupljuje ti sećanje, recimo 32 godine bez s*ksa, bez vođenja ljubavi sa svojom ženom ili bilo kim. Ona je dobra devojka. Kaže mi da me i dalje voli, iako je ponovo udata. Šaljemo rođendanske čestitke, božićne čestitke i ostalo. Voleo bih da uradim nešto jednostavno, kao što je duga šetnja našim omiljenim delom sela sa Sonjom po lepom vremenu, to bi mi bilo lepo – kazao je svojevremeno Satklif, navedeno je u knjizi.

Bračne posete nisu dozvoljene u Ujedinjenom Kraljevstvu, što je pravilo koje, naravno, nema veliku podršku među zatvorenicima, posebno među osuđenicima na doživotnu zatvorsku kaznu.

– U bračnim zavetima piše: “Neka niko ne rastavlja onoga koga je Bog spojio”, ali sistem to radi, oni idu protiv Biblije. Oni su licemeri jer traže da se zakuneš u Bibliju, a ipak ignorišu ono što Biblija kaže – govorio je Satklif.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.