ISKULIRAO JE NA FEJSU, A ONDA JE OBJAVILA NOVI SELFI: Zbog njega nije mogao da ne odreaguje
Erin Anderson, Foto: instagram.com/erineternity / screenshot

NEVEROVATNO

ISKULIRAO JE NA FEJSU, A ONDA JE OBJAVILA NOVI SELFI: Zbog njega nije mogao da ne odreaguje

Njih dvoje, ipak, uživaju u ljubavi i ne libe se da svoju sreću podele sa drugima putem društvenih mreža.

Objavljeno: 16:54h

Erin Anderson, 22-godišnjakinja iz Ovensboroa u Kentakiju, rođena je kao muškarac po imenu Aron. Međutim, od malih nogu je znala da želi da postane žena, ali i da ima sklonosti ka istom polu. Tako joj je svojeremeno, još dok je bila u "Aronovoj koži", za oko zapao šest godina stariji Džered Noris kojem je i pustila poruku na Fejsbuku. Ipak, Džerard nije bio zaintereovan i nije želeo ni da odgovori na njenu poruku. Sve se, međutim, promenilo kada je Aron započeo transformaciju u Erin.

"Znala sam ga i dodala sam ga na Fejsbuku jer je bio jako sladak. Dok sam još bila muškarac, poslala sam Džeredu poruku na Fejsbuku : "Hej, šta ima?". Ali on nije imao nikakvu reakciju i nije delovao uopšte zainteresovano, pa sam odlučila da više ne pokušavam sa njim", ispričala je Erin.

Ipak, ostali su prijatelji na pomenutoj društvenoj mreži, zapratili su se i na Instagramu, Aron je započeo svoj proces transformacije u ženu i situacija je počela da se menja.

"Prošlo je dve godine od toga kada mi je lajkovao jednu slika na Instagramu – tada sam već izašla u javnost kao trans i žena. Odlučila sam da budem iskrena, pa sam mu poslala poruku sa svojim brojem telefona i za pet minuta mi je odgovorio i počeli smo da razgovaramo", nastavila je svoju ljubavnu priču 22-godišnja transrodna devojka.

Par
foto: Instagram.com/erineternity / screenshot

Počeli su da se druže i nedelju dana kasnije ušli su u vezu.

"Pre nego što sam započela vezu sa Džeredom, viđala sam se sa ljudima, ali se ništa ozbiljno nije dogodilo jer su se svi plašili da kažu porodici ili prijateljima. Rekli bi mi da im se zaista sviđam, ali da ne mogu da rizikuju i to je ono što me je najviše bolelo", prisetila se.

Dobijali su pretnje smrću

Džared se toga nije plašio, rekao je svojoj porodici da je Erin transrodna devojka i nije ga brinulo šta će drugi da misle.

Džared
foto: facebook.com/xxmacexx04 / screenshot

"Priznala sam mu da sam ga pre dve godine želela, a da ga sada konačno imam, pa se mnogo smejemo tome", rekla je Erin.

Par je doživeo mnogo kritika i osuda, a dobijali su čak i pretnje smrću. "Mrzim te", "Odvratan si", "Viđaš se sa tipom", "Prebiću te", bili su samo neki od negativnih i pretećih komentara koje je Džared dobijao, ali odlučio je da ne obraća pažnju na njih.

"Nakon svih ovih pretnji smrću, razgovarali smo o tome i odlučili da ignorišemo sve, bilo da šalju ljubav ili mržnju", izjavio je Džarded, inače student informatike.

Njih dvoje, ipak, uživaju u ljubavi i ne libe se da svoju sreću podele sa drugima putem društvenih mreža.

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.