GODINAMA JE IMAO TAJNU AFERU SA OŽENJENIM KOMŠIJOM: Priznao je KAKO JE POČELO, a kada je SUPRUGA SAZNALA..
Par, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO!

GODINAMA JE IMAO TAJNU AFERU SA OŽENJENIM KOMŠIJOM: Priznao je KAKO JE POČELO, a kada je SUPRUGA SAZNALA..

Sve je bilo tajno i niko ništa nije sumnjao dok ga nije šokirao mejl koji mu je poslala supruga njegovog gej ljubavnika

Objavljeno:

Ispovest anonimnog čoveka Hafpostu podigla je prašinu i počela da se širi društvenim mrežama. Za početak, hajde da objasnimo problem. Njegova 20-godišnja komšinica bila je oženjena i imala dvoje dece, ali su se njih dvoje ipak upustili u slatku gej avanturu.

Čovek je otvorio dušu i priznao da je godinama u vezi sa komšijom. Sve je bilo tajno i niko ništa nije sumnjao dok ga nije šokirao mejl koji mu je poslala supruga.

'Koliko je trajala afera sa mojim mužem?' "Bio mi je komšija, a ja ga nisam zavodila, iako sam bila 20 godina starija od njega. Siguran sam da sam bila prvi čovek sa kojim je bio prisan, dok sam ja, kako se kaže, bio "out", “ piše junak ove priče.

"Naša afera nije bila iznenadno, strastveno putovanje na Mesec, već je to nekada bilo dugo putovanje vozom. Afera je trajala pet godina, ali sada nismo u kontaktu", objašnjava čovek i dodaje da je iznenađen što je njegov zvala žena.njegova bivša ljubavnica.

"Koliko je trajala afera sa mojim mužem? Uostalom, zaslužujem da znam", napisala je ljutita žena u mejlu. To ga je iznenadilo jer nije verovao da ona ima pojma, a kamoli da zna šta se tačno dogodilo.

Komšija konačno 'izašao iz ormana' Nije odgovorio na taj mejl. Mislio je da to nije njegov posao, jer nije on taj koji joj je pomenuo vezu, već je njen muž trebao da bude glavni. Ipak ga je pozvao.

"Prolazimo kroz zaista ružan razvod. Odlučio sam da konačno budem iskren prema sebi. Trebao sam da budem ono što jesam. Rekao sam joj za nas. Ona tebe krivi za sve. Htela je da zna koliko muškaraca imam bio sa. Rekao sam joj da samo postojiš.“ ti, i to je istina, „odgovori komšija.

On je dodao da ga se uvek seti kada pogleda kuću u kojoj je živeo. Priznao mu je da je sada u grupi za podršku biseksualnim muškarcima i da radi na tome da sebe prihvati takav kakav jeste.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.