VRATILA SE IZ MRTVIH PA OTKRILA ŠTA TAMO IMA: Videla sam NJEGA, a onda je usledilo nešto JOŠ JEZIVIJE (VIDEO)
Triša Barker, Foto: Printscreen/Youtube/Anthony Chene production

POSLE SMRTI

VRATILA SE IZ MRTVIH PA OTKRILA ŠTA TAMO IMA: Videla sam NJEGA, a onda je usledilo nešto JOŠ JEZIVIJE (VIDEO)

U tom trenutku joj je postalo jasno da je umrla.

Objavljeno: 14:54h

Amerikanka je odlučila da prenese svoje iskustvo, nakon što je, kako kaže, doživela nešto što je retko ko. Njena duša je napustila njeno telo u trenutku kada su se lekari borili za njen život.

Triša
foto: Printscreen/Youtube/Anthony Chene production

Triša Barker je doživela tešku saobraćajnu nezgodu sa 22 godine. Kako je bila u kritičnom stanju, a lekari se borili za njen život, imala je prelom kičme čak na tri mesta, a onda je i iskrvarila na operacionom stolu, a ona tvrdi da je u tom trenutku njena duša napustila njeno telo i da se ona svega seća.

- Bila sam svesna svoga stanja, da sam postala duh. Postala sam "kopija" svog tela sastavljena od svetla i nalazila sam se skoro u uglu sobe. Odatle sam posmatrala hirurge kako se bore za moj život i pitala se zašto toliko krvarim - ispričala je ona i dodala da je tada ugledala "anđele".

- Tada sam ugledala dvoje inteligentnih bića takođe načinjenih od svetlosti, muškarca i ženu, i doživela sam ih kao anđele. Poslali su mi telepatsku poruku da će sve biti u redu, a zatim su osvetlili moje telo, kao i ruke hirurga. Međutim, ubrzo su na monitoru sve aktivnosti stale, a linije su postale ravne - kaže Triša.

U tom trenutku joj je postalo jasno da je umrla.

- Nisam više to mogla da gledam, ni da da posmatram kako me oživljavaju. Izašla sam iz operacione sale i u čekaonici ugledala svoje skrhane roditelje - priča Triša.

- Poletela sam prema noćnom nebu i osetila prisustvo svesti koju sam interpretirala kao svetlost od Boga. Preplavio me je osećaj ljubavi, dubokog spokoja, radosti, a kroz glavu su mi prolazile slike iz detinjstva i rane mladosti. Taj osećaj ljubavi je bio toliko intenzivan da je to teško opisati. Ne možete zamisliti tu količinu ljubavi. Mi tokom života ne osećamo ništa tome slično - kaže presrećna sada žena.

Kako ona kaže, tada je videla i poruke koje su joj pokazivale i ukazivale da je ljubav sve na svetu i da je jedino to važno i da joj je zatim svetlost pokazivala još detalja iz njenog života i to nisu bila samo lepa sećanja.

- Bilo je tu i delova koji mi se nisu svideli, a koji su me podsećali da sam ponekad umela da budem gruba prema drugima i da ih osuđujem. Odjednom se sve pretvorilo u predivan pejzaž. Videla sam pokojnog dedu i izgledao je predivno. Umro je još u sedamdesetima, ali u raju je sijao. Osećala sam se ponovo poput malog deteta, potpuno slobodna, zaštićena i veoma voljena od Boga - kaže ona.

Triša je u intervjuu ispričala da se osećala toliko spokojno da više nije želela da napusti to “kraljevstvo”. Međutim, glas joj je poručio da treba da podeli svoje iskustvo sa drugima, a nakon toga se vratila u telo.

Posle operacije, Triša je provela tri dana na odeljenju intenzivne nege, a tvrdi da je tokom čitavog oporavka osećala prisustvo anđela.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.