ELENA SE ZALJUBILA U ZATVORENIKA KOG JE BRANILA! Čekala 8 godina da izađe, kobna GREŠKA koja ju je koštala SVEGA
Ilustracija, Foto: Profimedia

JEZIVO!

ELENA SE ZALJUBILA U ZATVORENIKA KOG JE BRANILA! Čekala 8 godina da izađe, kobna GREŠKA koja ju je koštala SVEGA

Elena je tada radila u advokatskoj kancelariji u gradu Gupkinu i branila ga na sudu

Objavljeno:

Ruski povratnik je nakon izlaska iz zatvora ubio advokaticu, koja ga je branila tokom suđenja i za to vreme se zaljubila u njega.

Sergej Matlaev (46) iz Belgorodske oblasti ubio je Elenu Suškovu (52), koja je nekada bila njegova advokatica.

Sergej i Elena upoznali su se 2007. kada je on optužen za pokušaj ubistva. Napao je ženu sa kojom je živeo u to vreme i odsekao joj nogu. Elena je tada radila u advokatskoj kancelariji u gradu Gupkinu i branila ga na sudu.

Proglašen je krivim i osuđen na zatvor, ali se tokom procesa Elena zaljubila u njega. Osam godina ga je čekala da izađe iz zatvora. Kada je izašao na slobodu 2015, nastavili su sa vezom i počeli da žive zajedno.

Elenina starija sestra (56) radila je u računovodstvu Ruske garde. Prema jednoj verziji, bila je protiv veze sa kriminalcem, a prema drugoj, koje se pridržava regionalna istraga, Sergej nije imao samo krivični dosije, već je bio prgav i povremeno je dizao ruku na Elenu, na šta se ona žalila svojoj sestri.

Elena je navodno odlučila da ga napusti, ali je u nedelju uveče došlo do svađe, u kojoj je Segej pretukao devojku i izbo je na smrt, prenosi ruska Gazeta.

Onda je odlučio da se osveti njenoj sestri koja je, prema njegovom mišljenju, kriva za ono što se dogodilo. Taksijem je otišao do njene kuće u susednom selu i izbo je na smrt, nanevši joj nekoliko uboda nožem. Nakon toga se vratio u Gupkin.

Prvo je pronađeno telo sestre, a njen suprug je rekao policiji da je Sergej ubica. Policija je otišla u njegov stan u Gupkinu i tamo ga zatekla sa Eleninim telom. Sergej je uahpšen i optužen za dvostruko ubistvo.

Ovoga puta mogao bi zauvek da bude lišen slobode.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.